Киселото мляко е менте !!!!

29.05.06
19:38

По принцип нямам намерение да чета пенсионерски весници,но днеска нямаше какво да правя и затова реших да поразгледам малко весниците дето баба ми си купува.Вижте каква статия открих там:

http://free.linkos.bg/bitbucket/Kiselomlqkomente.jpg


П.П та какво казвахте за нутрим  :roll:  :roll:  :roll:

Не показвай такива големи снимки.
manson

Във Велико Търново викаш ... това значи са млеката, които яде моя милост.

90% от тия дето ги пише в статията не съм ги и чувал.. Това с многото съдържание на водя мисля, че е “Елена”.

П.П. Какво значи че целта е информативна а не санкционираща? За къв х** го правят това изследване тогава?! Поне да напишат фирмите - мошеници!!!!  :evil:

П.П.П. Някой знае ли как да се свържа с комисията за пълните резултати?

29.05.06
20:15

Аз затова си хапвам от на баба,но не опная баба,а мойта. :D .Имаше някакъв списък,където бяха сравнени някои млека,ползвайте го него.

29.05.06
20:16

http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=16540 едно още една такава тема която е доста по-детайлна. Иначе за млеката аз от години само “Елена” ям никакви Баби никакви Данони всичките са бъкани със сухо мляко та дрънкат. Само Елена има вкус на нормално кисело мляко. Само не мога да разбера как може да сме такива мързели, животни ли нямаме, трева да пасат ли нямаме че да се прави истинско кисело мляко с което сме но може скоро и да не сме известни, та бухат яко сухо мляко ама нали така е по-лесно и с минимум средства максимум печалба. НЕЩАСТНИЦИ  :evil:

29.05.06
21:21

Бе не знам какво има в киселите млека, но щом в Германия и на други места по света Данон се продава като една от най-известните марки предполагам е добра. Аз лично ям само Данон Активия по 1 на ден и нищо ми няма, даже се чувствам доста добре (ям го сигурно вече 3-4 седмици всеки ден по 1 кофичка). А някой беше казал че яде домашно направено кисело мляко... не знам баба ти как го прави но при моята баба маслеността сигурно ще излезе 15% че и нагоре!

Sportex

29.05.06
21:25

[quote author=“Authority”]Бе не знам какво има в киселите млека, но щом в Германия и на други места по света Данон се продава като една от най-известните марки предполагам е добра. Аз лично ям само Данон Активия по 1 на ден и нищо ми няма, даже се чувствам доста добре (ям го сигурно вече 3-4 седмици всеки ден по 1 кофичка). А някой беше казал че яде домашно направено кисело мляко... не знам баба ти как го прави но при моята баба маслеността сигурно ще излезе 15% че и нагоре!

Ти какво искаш да те убие ли за да е лошо. Дадоха ти линк. Данон има  :wink:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1