30.05.06
10:32
Аз сам 76 кг и съм висок 1 и 75. Готвя се за състезание по карате и трябва да сваля до 70 кг. Имам още 1 месец. Тренирам :
Пон. Сряда Петък и Събота Карате а вторник и четвъртък бягам по 1 час някаде . Трябва ми някаква диета която да ми помага да свалям и да ми възстановява енергията за да мога да продалжавам да тренирам :). Плс кажете някаква диета и точно каква храна трябва да ям и в какви количества. Благодаря предварително.
30.05.06
14:14
ако ти е за състезание зацъкаи се в сауната някво време преди тва и ще смъкнеш водата...но незнам дали силата ще ти спадне :?
Еми със сигурност ще ти трябва диета за свалянето.
Но незнам дали ще успееш да свалиш 6-7 кг за 1 месец, пък и не е здравословно ..
Прочети статиите в сайта за калориен баланс и НВД :) след това си изчисли необходимите
калории, белтъци, въглехидрати, мазнини и си състави една диетка и я пусни за
обсъждане.. никой няма да ти се навии според мен :)
30.05.06
17:22
окси мерси. значи спрях да ям сладко и хляб и ям по малко но по често и вечер след треин не ям :)
30.05.06
18:02
07:00 1 филийка черен хляб + 1 чаша чай
10:00 на даскало Едно кисело мляко >2%+100гр. ядки
14:00 150 гр пилешко + 400 гр салата ~ краставици
16:30 2 яйца цели
19:00 150 гр пилешко или риба + 400 гр салата
Благодари на *vankata откраднах я от него :Р
Сега ставаме 1ва смяна и ще ти свърши работа идеално :wink:
Ус, майна. :wink:
Обяче според мен ще трябва малко повече да помислиш кое как да ядеш, защото може сериозно да си занижш мощността от една неправилна диета.
Съветвам те да взимаш аминокиселини поне.
Ще ти трябват точно количество протеин на кг тегло и според мен не трябва да намаляш бавните въглехидрати.
Слядки истории изобщо не кусвай.
Успех
30.05.06
21:17
Ус, майна. :wink:
Обяче според мен ще трябва малко повече да помислиш кое как да ядеш, защото може сериозно да си занижш мощността от една неправилна диета.
Съветвам те да взимаш аминокиселини поне.
Ще ти трябват точно количество протеин на кг тегло и според мен не трябва да намаляш бавните въглехидрати.
Слядки истории изобщо не кусвай.
Успех
Той ако имаше кинти за добавки работата щеше да е добре,ама понеже няма ще кара на добра храна :wink:
03.06.06
02:24
с добавки....
ами то и там се иска малко да ти сече пипето
:)