30.05.06
15:17
На нвд съм. Искам да направя мн дбър релеф. удачно ли е да спра набиранията за гръб и да ги заменя със горен скрипец? аз сега праве по 50 набирание и после 4 серии горен скрипец, и после и др упражнение. Сега искам само скрипец например по 4 серии с 2 различни хвата или итрите хвата. какво мислите?
31.05.06
20:40
Хрумна ми да питам дали ако всеки пьт правя различни упражнения за различните мускулни групи докато се се изчерпят напьлно и после пак отначало..... дали ще е загуба на време. Дано сте ме разбрали :wink:
31.05.06
20:41
Хрумна ми да питам дали ако всеки пьт правя различни упражнения за различните мускулни групи докато се се изчерпят напьлно и после пак отначало..... дали ще е загуба на време. Дано сте ме разбрали :wink:
Няма да е загуба на време :wink:
31.05.06
20:56
Ще видя как ще се отрази на тялото за 1-2 месеца и ще взема да ви осведомя. И за да непускам нова тема ... Онзи ден гледах че Льчезар Савчев ( познат като Льчо трицепса ) преди тренировка ходеше на пьтека около 15 мин с бавно темпо,след това започна по бьрзо и накрая се затича.Това го прави за да раздвижи крьвта нали? Аз сьм 73 килограма и сьм висок около 178-180 см дали е удачно и аз да правя така ... но в сьщност неискам дьлбок релеф ( защото изобщо не ми харесва )?
както казват по-големите ” По здрави ” :wink: