Трябва ми инфо....

30.05.06
19:56

Привет на целия форум....
От днес съм потребител тук, от 1 месец съм се запалил по фитнесчето, но ще си спестя моята история та направо на въпроса;)
Ако на някой му се занимава да ми препоръча някаква хранителна програма за покачване на теглото, защото прочетох на сайта нещо подобно, но нииищо не разбрах-имаше нещо от сорта 6,6 гр. въглехидрати и т.н ама на мен тва не ми говори нищо :shock:
Висок съм 181 см., 65 кг. тегло, останалите мерки не си ги знам, но не съм с пълно или закръглено телоосложение.Мисля че имам бърз метаболизъм така че според мен хранителната диета трабва да бъде само за мускулна маса(поне според мен).Така че Моля ако някой пише по темата ми да не използва термини каквито срещнах в сайта, че ще ме закопае  :oops:
Големи благодарности предварително...

Едит: Взимам Б12 по 3000 гами на седмица (3х1000) без фолиева киселина

SO

30.05.06
20:15

[quote author=“doxa”]защото прочетох на сайта нещо подобно, но нииищо не разбрах-имаше нещо от сорта 6,6 гр. въглехидрати и т.н ама на мен тва не ми говори нищо :shock

Прочети и останалата част от сайта и последните 10 теми в този раздел

SU

31.05.06
21:23

Бас държа,че на въпросите ти е отговорено многократно във форума.Ако наистина ще се занимаваш сериозно попрочети - ще срещнеш и други неща,които ще са ти от полза.Ако те мързи да попрочетеш хич не се хващай с тоя спорт,тук ти трябва повече от упоритост и постоянство(да не говорим,че няма никакво място за мързел).

това е като да поискаш от хирург по интернет да ти каже , как да си направиш липосукция в домашни условия...
:)

задаваш въпрос на който трябва да се отговори в няколко тома като “Война и мир”.

а и данните които даваш са крайно недостатъчни... почти никви.

нещо за четене от мен... http://bgtrener.info/?page_id=74

03.06.06
16:34

Братче виж сега какво ша си вземеш :
Пре-алкинин - 60 капсули 37лв - от 2 до 8 капсули 1 час и 30мин преди трен. (може да го замести6 с креатин ако няма толкос пари)
глутамин веднага след трен ша видиш на опаковката по колко ...
вземи си и декстроза или таурин пак теи веднага след тренировка (опаковката - дозировката)
може е аминокисилини да си вземеш Universal 2700 много са добри :P
Сурватачен протеин веднага след трен 60гр.

Ако ти пииш тия работи 1-2 месеца ... мн ша качиш да знаиш и има опасност да се нацепиш ама затова има B12 само на инджекции е да не си вземеш някви мулти витамини на коитоо пише B12 нищо няма в тях .
Ми това е !

03.06.06
17:18

Той човека сега започва ,вие го карате да се зоби. :evil:
Пич наистина вземи прочети форума и сайта и двете имат търсачка и така..
Сам трябва да си изградиш програмата и режима и след това като ги постнеш тук ние ще три помогнем да си ги коригираш, ако има нужда.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1