L-Carnitine+Hydroxt Cuts+Winstrol

Темата е заключена.

31.05.06
13:59

какво ще кажете за тази комбинация?

и ако може да ми дадете идея за приемането!
На 19г съм , 2г и 8 месеца тренирам..

винстрола е на хапове от по 10мг. на British Dragon..

???

махни тоя винстрол l-carnitin и hydroxycut са ти достатъчни за да изчистиш. Да не ходиш на съзтезание та ще го взимаш тоя винстрол.

Sourcemag

31.05.06
22:18

винстрол на хапове май е станабол  :wink: и от него не само се чисти един приятел прави цикъл и освен че се орелефи много качи и 3-4 чисти килограма  :)

то с него че се качва се качва ама зор ли е да си преебе здравето на 19г още. Вервай ми да имах парите да си взема добър л-карнитин и hydroxycut въобще нема се занимавам с такива глупости, мога перфектно да изчиста с тях само за 1 месец.

01.06.06
15:53

е добре де..начи казаха ми една система за приема на винстрол която е следната:

секи ден по 2 хапа в продължение на 6 седмици...като си ползвам следователно Л-карнитина и Хидроксито..

пък и при тва количество на винстрола което приемам какви евнтулно проблеми със здравето може да имам?

за тоя въпрос питай в gohard.com но по добре са карай на л-карнитина и хидроксито и после ако не останеш доволен примерно ако след 1 месец е останало още нещо за чистене тогава може да напраиш един цикъл със винстрол и клен.

head_hunter

02.06.06
11:12

Момчетата те насочиха към правилното място за забранени медикаменти.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1