31.05.06
21:16
момчета имам проблем. Качвах за маса и напълних големи бузи и врат, явно такъв ген имам... Та сега съм 178-9 на 75 кг. и искам да си поддържам или увелича теглото като увелича мускулите и направя релеф. Какво имам предвид - НЕ да стигна до 85-90 кила и после да орелефявам, щото при тези кила ще заприличам наистина на прасе в лицето :). А искам примерно с кардио и със хран. режим да си поддържам горе долу килцата като направя повече мускули и плочки... Знам че ще е трудно, но ако можете да ми кажете как да стане? Ще включа кардио доста. Та програмата и хранителния режим да си ги оставя ли за маса?? Щото ако са ми за орелефяване ще стана мн малко кила... Като за пример ще ви дам футболистите - имат доста добри тела, релефни и повечето от тях са го постигнали със едновременно орелефяване и масиране, поне така си мислия. Моля за съвет как да го постигна плс...
31.05.06
21:48
Батко,уби ме - повечето футболисти са такива хърбаляци,че направо ми е жал за тях...Яки крака и слаба горна част на тялото - гадна картинка,сега ако говорим за западни футболисти - какво да ти кажа,те яко зобят,а и същевременно ходят и на фитнес,така че сам си отговори защо имат такива тела...Иначе по принцип масиране+релеф се смята за мит,освен в много редки случаи например,ако си с много бърз метаболизъм....
става, но е много трудно и отнема много време
не се оливай с много кардио, щото няма да качиш и грам.на 178-9см, твоите килограми изобщо не са много, особенно за трениращ човек.попромени хранителния си режим до РБР и не гледай футболистите.ако искаш да си като тях си объркал спорта.
[quote author=“FRANKO1”]става, но е много трудно и отнема много време
не се оливай с много кардио, щото няма да качиш и грам.на 178-9см, твоите килограми изобщо не са много, особенно за трениращ човек.попромени хранителния си режим до РБР и не гледай футболистите.ако искаш да си като тях си объркал спорта.
аз когато почнах преди 3 месеца бях 66, като 3 седмици подред не ходих заради едно или друго. така че с качването нямам проблеми въпреки че напоследък дооооста по-трудно качвам. А имам един познат който е 177-8 някъде и е 75 кила някъде и ви казвам мускулест е със наистина перфектен релеф. Той тренира футбол в ЦСКА, всеки ден, пък и помпа у тях доста и той така ще да е качил.
А я кажете, ако се храня и помпам като за маса и правя кардио по 30-40 минути. 1-2 пъти в седмицата какъв ще е ефекта? Според мен ще постигна набита , твърда маса, така да се каже... и определен релеф ще имам. Как мислите?
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече