претринирвам ли

31.05.06
22:26

лошо ли е да се набирам в нетренировъчен ден (правя набирания около 15 мин на ден няколко серии)

01.06.06
00:35

“Лошото” като субективно изживяване е трудно за интерпретация от други субекти, което прави мнението ми ненадеждно... нооооо ако се чувстваш добре и тонизиран след набиранията и не стигаш до мускулна треска, нарушавайки тренировъчния си режим - “лошо нема”.

няма да претренираш!

07.06.06
17:13

Не го прави в деня преди тренировката за гръб  :D

07.06.06
17:20

щом имаш енергия да го правиш не е лошо ти сам прецени как се чустваш - има литература в която можеш да видиш  какви са симптомите на претренирването - за да неги пишем

07.06.06
17:44

[quote author=“de3pkeeper”]”Лошото” като субективно изживяване е трудно за интерпретация от други субекти, което прави мнението ми ненадеждно... нооооо ако се чувстваш добре и тонизиран след набиранията и не стигаш до мускулна треска, нарушавайки тренировъчния си режим - “лошо нема”.

Много си ми симпатичен с този изказ, на моменти накъртваш малко..  :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1