НВД=>ВВД COOL :D

01.06.06
19:26

Днеска минаха 3 седмици откакто почнах НВД-то ми .. бях 79 сега съм 72 кг :) Та вече реших че повече не е необходимо да правя НВД ... и реших да почна ВВД :) днес си закупих креатинче и гейнърче на Скайтек вижте тук по подробно какви http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=16692—и може да остаине и мнение в темата де :) Аиде мерси предварително пичове и моля ви даваите повече мнения и препоръки !! :) за 1-ви път правя ВВД ПОМАГАИТЕ ПЛиИииИЗ  :?

http://images07.snimka.bg/000753142.jpg

Казвам ви още 1 път мерси и ПОМАГАИТЕ !!! ИЗКАЖЕТЕ МНЕНИЕ ДАЙТЕ СЪВЕТ PLEASE !!!  :?  :)

от гейнера взимай по 100г не по 25г така нищо не правиш. Вкарай още едно ядене към 1 часа и ще стане добре.

01.06.06
19:53

Да, и сутрин като се събудиш към 07:00 можеш да джурнеш едно протеинче/гейнърче  :D

01.06.06
19:59

Хмм :) значи как ще е по добре в 1 часа да взема гейнърче и преди лягане още 1 път (да станат 100г) или в 7 часа и преди лягане :) или в 7 часа и в 1 часа ? или преди лягане и в 7 часа ? :)) мерси

01.06.06
21:45

А не мислиш ли,че като почнеш да се тъпчеш сега ще качиш бързо мазнина?Започни умерен режим за около месец и тогава постепенно увеличавай калориите,докато откриеш как растеш оптимално.

пп.Режимът ти изглежда добре иначе,не ядеш много.Я кажи колко си висок.

01.06.06
22:01

184-5 .. :) кажи наистина .. по добре ли ше е на умерен ся ? аз мисля че ще е по добре директно .. защото имам барз метаболизъм .. и мисля че няма да кача “МАС” :) но нз .. кажи ти как мислиш ?

ZW

01.06.06
22:48

Малко са ти белтъчините. И като цяло наистина ядеш малко, ако не растеш, което аз предполагам, че ще стане, увеличи калориите.

това с рязкото увеличаване на въглехидратите след НВД няма проблем точно сега ще качва много бурзо няма да е всичко ММ но ще качи доста качествени килограми. Аз това сам го правил и върши доста добра работа за около месец качвам 4-5 кила без никакви добавки само на храна и то не се омазнявам кой знае колко трябва ми 3 седмици и пак съм изчистил.

02.06.06
16:36

Точно след ниски въглехидрати шока от високите въгли тялото няма да го приеме добре. След като си посвикнал на НВД-то няма да знае какво да ги прави въглехидратите и ще се омазниш. Без химия повече от 2кг на месец мускулна маса няма как да “строиш” така че това 4-5кг на месец са ти 2-3 от тях мазно.
Изравни един месец калориите и тогава качвай.
Между другото повече от 3кг на месец мазно няма как също (без химии въпреки че не знам какво си взимал). При свалянето на въглехидратите си загубил вода и гликоген, както и някаква мускулна маса по всяка вероятност.

Освен това смятам, че можеш да гониш към 3200-3300 калории като замениш малко от тези които идват от мазнини/въглехидрати с такива, които идват от протеин - повече яйчни белтъци и пилешко. Яж точно преди лягане 5-6 яйчни белтъка освен това, така инсулина няма да ти се вдигне и няма да ги складираш като мазнини, но ще запазваш мускулите през нощта повече.

02.06.06
18:11

океи мерси за коментарите ви :) сега си правя ново ВВД с помоща която получих :) след малко ще го постна като нова тема за да има повече мнение  :D МЕРСИ отново на всички

02.06.06
19:56

Ти си доста висок,тези калории дори ще са ти по-малко,отколкото необходимите да поддържаш.Но имай предвид,че досега като си приемал по 80 грама въглехидрати и скочиш на 450 няма да е много добре.Според мен ги намали малко и увеличи мазнините и белтъците.Многи малко мазнини имаш.Гледай всичко да ти е балансирано,без да изпадаш в крайности и не прави прекалено резки промени в цифрите.Какво е това странджанка?Замени я с някоя мръвка.Гледам,че не ядеш манджи,нарочно ли го правиш?Аз не бих могъл,сега като съм на нвд едвам издържам.Например супа с месо и картофи е супер,картофите засищат и нямат толкова много въглехидрати,а месото няма нужда от коментар.Тази супа можеш да я ядеш по много.Също ориз с месо,мускака(вместо кайма-месо)без или с малко олио/зехтин.

02.06.06
23:10

[quote author=“BikerBoy”]Днеска минаха 3 седмици откакто почнах НВД-то ми .. бях 79 сега съм 72 кг :) Та вече реших че повече не е необходимо да правя НВД ... и реших да почна ВВД :) днес си закупих креатинче и гейнърче на Скайтек вижте тук по подробно какви http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=16692—и може да остаине и мнение в темата де :) Аиде мерси предварително пичове и моля ви даваите повече мнения и препоръки !! :) за 1-ви път правя ВВД ПОМАГАИТЕ ПЛиИииИЗ  :?

http://images07.snimka.bg/000753142.jpg

Казвам ви още 1 път мерси и ПОМАГАИТЕ !!! ИЗКАЖЕТЕ МНЕНИЕ ДАЙТЕ СЪВЕТ PLEASE !!!  :?  :)

:?: Не ми е ясно с каква цел го правиш това нещо. Първо сваляш 7кг /от които може няколко да са вода/ и после почваш след 3 седмици веднага ВВД... Няма логика.

Според мен ако я подпикаш с гейнърите и т.н. има вариянт да се омазниш много бързо и повече отколкото си бил преди.

03.06.06
07:39

Size не съм казал че не ям манджи :) просто това е примерно .. иначр нищо не ми пречи да заменям ястията с други с подобрн хранителен състав :) виж другия режим .. по добър ли е ? :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1