Хранене по време на работното време

01.06.06
20:47

Аве навярно повечето от вас бачкат, и се занимават със спорта искам да попитам тези, които имат по-високи амбиции за изграждане на мускулесто тялото,как се хранят на работнотото си място с цел да не изгубват хрененe и какво работят,гледате ли да съчетавате работата( в смисал да си търсите такава работа, където да извадиш нещо, за да се нахраниш не би събудило смут на работното място) със спорта за да не загубите всичко постигнато?
Защото са т’ва ми е проблем че като почна някаква работа,ще падна на кила и като не се храня губя много от постигнатото и се достига до катоболни процеси които много пречат :(

А и не мога да се занимавам професионално със спорта просто искам да не губя формата си и да се подобрявам!А са ми е упряло да почвам работа  :?

Петко К - не пускай поредни постове

01.06.06
21:03

Ами носиш си храна или си купуваш нещо подходящо от близкия магазин.
Ако не - инвестираш в протеинови блокчета, протеини на прах и други заместители на храна. Те добавките за това са направени, да ти помогнат, ако не можеш да се храниш добре.
Все пак, кажи и каква е работата. Защото мойта е целодневно висене в офиса и нямам проблеми с храната ;)

01.06.06
21:47

Храната по кутиите и това е.Аз си носех пелето с ориза в кутия,както и протеин по някога когато преценя.Тия притеснения ,че някой ще ти се смее докато си ядеш в обедната почивка от кутията не бива да ги има.На мене лично ми е смешно като виждах колегите да нагъват бургери и вафли от близкото кафе.Не излиза на сметка и да ходиш всеки обяд на заведение дори и да има такова наблизо.Ами гледай по игралните и по бодибилдинг филмите всички американци си носят храната в кутии.Няма нищо срамно в това да седнеш да се нахраниш като човек с нормална храна,вместо да гъчиш боклуци.Не първото е смешно,а второто.

01.06.06
21:49

Аз и на даскало си нося в кутии и си хапвам.Особено много не ме грее какво си мислят другите.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1