Креатин начин и на приемане и паузи след приемането.

02.06.06
13:48

Занимавам се със фитнес от 6 години но от скоро реших да пробвам някой добавки купих си креатин на Biogame ако може някой да ми каже колко време да го приемам кога да спра и кога пак да почна приема му комбинирам го със Supermass пак на Biogame.

02.06.06
14:11

Вземай го 2 месеца направи почивка от 2-3 седмици и пак почни.

[quote author=“LiTtLeRoCk_81”]Занимавам се със фитнес от 6 години но от скоро реших да пробвам някой добавки купих си креатин на Biogame ако може някой да ми каже колко време да го приемам кога да спра и кога пак да почна приема му комбинирам го със Supermass пак на Biogame.

ако искаш може и да не почиваш. то и бездруго biogame…

08.06.06
16:31

а може и по-малко да го взимаш например около месец+ и направи почивка.Но следи резултати някаде из форума ставаше дума за забранени медикаменти в креатина на биогейм.Макар че нямам против фирмата и дори мн пъти във форума съм изказвал положително мнение за нея все пак не може да бъде човек сигурен в днешно време!!! :?

[quote author=“Don_Korleone”]а може и по-малко да го взимаш например около месец+ и направи почивка.Но следи резултати някаде из форума ставаше дума за забранени медикаменти в креатина на биогейм.Макар че нямам против фирмата и дори мн пъти във форума съм изказвал положително мнение за нея все пак не може да бъде човек сигурен в днешно време!!! :?

измежду всички Български на пазара ,може и да е най читава, но все пак си е българска. демек не се знае какво има вътре!

RE

08.06.06
23:02

[quote author=“bgtrener”][quote author=“LiTtLeRoCk_81”]Занимавам се със фитнес от 6 години но от скоро реших да пробвам някой добавки купих си креатин на Biogame ако може някой да ми каже колко време да го приемам кога да спра и кога пак да почна приема му комбинирам го със Supermass пак на Biogame.

ако искаш може и да не почиваш. то и бездруго biogame…

Биогейм не Биогейм винаги се прави пауза, щом пиеш креатин.
Месец и половина най много и пауза от поне месец .

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1