02.06.06
16:48
Здравейте
Някой да е пробвал Muscle Soft Gainer 2000 на Biofit. Ето го и състава на една доза ((2 супени лъжици (50г):
Калории 195 Фолиева киселина 0.78м
Общо въглехидрати 35г Биотин 0.16мг
Захар 9г Креатин 200мкг
Мазнини 0г L-глутамин 80мкг
Протеин: 14г BCAAs 100мкг
Вит. В6 4.5мг Таурин 100мкг
Вит. В12 3.7мг Трибулус терестрис 500мкг
Вит. В1 2.9мг
Вит. 2 2.9мг
Вит. С 200мг
Никотинамид 40мкг
Бета-каротин 10.8мг
Доста странно - не мислите ли? Няма никакви мазнини (може затова да е “soft”). Дори и най-добрата суроватка има мазнини, макар и в минимално количество, а какво остава за един gainer. А, освен това продуктът има и доста прилицна цена - 1кг. = 19.50 лв.
02.06.06
17:06
Мне не съм го пробвал, но благодаря за информацията все пак :)
[quote author=“voland”]Здравейте
Някой да е пробвал Muscle Soft Gainer 2000 на Biofit. Ето го и състава на една доза ((2 супени лъжици (50г)
Даде ама 2супени лъжици са 30гр.
Вероятно в пакета има лъжичка, а и да няма едва ли ще е особено трудно да отмериш 50 гр.? Лошото е, че не намирам инфо за този продукт в нета. А, и ми се струва, че е сравнително нов в SNC.
02.06.06
18:13
[quote author=“voland”]Вероятно в пакета има лъжичка, а и да няма едва ли ще е особено трудно да отмериш 50 гр.? Лошото е, че не намирам инфо за този продукт в нета. А, и ми се струва, че е сравнително нов в SNC.
ц, в пакета лъжици няма, но дозата е 50гр това е геънър все пак.
Ползвал съм хард гейнъра на Биофит и е доста добър !
Не става ясно обаче как така няма да има мазнини в този gainer. Склонен съм да мисля, че става въпрос за някаква техническа грешка, допусната при набирането на текста. Nenor, можеш ли да дадеш малко инфо за състава на gainer-a, който ти си взимал.
Е па не е трудно ако сам не можеш отиваш в най-близката кръчма и ти мерат 50 грама ;)
Мисля че е техническа грешка или е някакъв вид реклама ;)
02.06.06
22:25
Еми може да не е точно без мазнини но процента да е толкова малък че да не са го написали,като инфо ,на Scitec Protein Delite също е с 0.75гр мазнини на 30гр.
05.06.06
14:42
[quote author=“voland”]Не става ясно обаче как така няма да има мазнини в този gainer. Склонен съм да мисля, че става въпрос за някаква техническа грешка, допусната при набирането на текста. Nenor, можеш ли да дадеш малко инфо за състава на gainer-a, който ти си взимал.
от SNC го бях взел, тогава за 3 седмици изпих 2 пакета = 2кг за по 20лв. В дозата имаше около 3гр. креатин, има и Таурин, и БЦАА.
08.06.06
10:43
Според мен продукта не струва - купил си много декстроза, малко протеин и нищожни количества добавки (с тях и без тях - все тая) - на обща стойност около 6-7лв (ако си ги купиш отделно). Такава фирма не съществува - убеден съм че JK прави тези продукти и ги пробутва за вносни.
08.06.06
13:05
[quote author=“prodavach”]Според мен продукта не струва - купил си много декстроза, малко протеин и нищожни количества добавки (с тях и без тях - все тая) - на обща стойност около 6-7лв (ако си ги купиш отделно). Такава фирма не съществува - убеден съм че JK прави тези продукти и ги пробутва за вносни.
Интересен типаж си ти,продавачо :? .Като няма инфо за Biofit в google и ebay и го няма в bodybuilding.com,значи няма такава марка.Аз в момента ползвам глутамин на Biofit и мога да ти кажа,че е перфектен и няма нищо общо с българските.Пил съм и на JC и на P&B Labs 500гр.И ако си виждал техни продукти още от опаковките/кутиите може да разбереш,че говорим за качество :wink: .И много моля не се изказвай неподготвен,че биофит не съществува и е на JC.Аз съм виждал и техни лежанки,които нямат нищо общо с българските.Ако JC произвеждаше тези суровини,те щяха да са номер 1 на бг пазара,повярвай ми.
P.S Но найстина е малко странно как тази марка я няма никъде,на глутамина отзад е направена груба грешка.В съдържанието са объркани калориите.В 100гр пише,че съдържа 20ккал,а 5гр 400ккал.Това го пиша защото трябва да се знаят и двете страни.Преди и аз се съмнявах,че има такава марка.Но съм виждал и други техни продукти и мога да кажа,че нямат нищо общо с бг качество.
12.06.06
15:18
2007г, едни от най-атрактивните продукти (хр. добавки), реномирана фирма, без собствен сайт - невъзможно. И мислиш ли че в Германия или САЩ някой ще направи продукт само за “огромния” български пазар? Това е българска работа (за добавките). А иначе сигурно съществува такава фирма, но за УРЕДИ. И някой е краднал именцето защото е благозвучно. Ти чувал ли си за уреди ON, Universal или MLO - аз не знам за голяма фирма която да прави и уреди и храни.
А германците с тяхната прословута прецизност да допуснат такива груби грешки - много се съмнявам.
А по принцип параноята не бива да ни отпуска - постоянно се опитват да ни измамят и да ни измъкнат париците - от автомобилите, през елкрониката та до храните.
Струва ми се, че малко неподготвен се включваш, prodavach- вземи първо малко да почетеш и след това изказвай ‘експертно мнение’. Аз също ползвам в момента glutamine на Biofit (500g) и съм много доволен. A, що се отнася за Muscle soft gainer 2000 на Biofit, мога да кажа само, че е доста добър - чудесна разтворимост, е верно вкусът е ванилия, но не е болка за умиране, и мазнините са сведени до минимум, не става въпрос за някаква техническа грешка.
В момента карам само на мемски продукти - Biofit и Biotech, и съм на мнение, че си заслужава цената, при все че в сравнение с някои други марки ти излизат направо без пари.
Между другото Biotech също нямат site, но това не означава , че трябва да се съмняваме в качеството на продуктите, които предлагат.
14.06.06
00:05
[quote author=“voland”]Между другото Biotech също нямат site, но това не означава , че трябва да се съмняваме в качеството на продуктите, които предлагат.
Имат сайт и имат перфектен каталог. :wink: