Болки в ръката - помощ

03.06.06
10:31

Вчера прекалих с гирите. С лявата ги направих доста с 2кг, а после вземах 5кг и продължих и по едно време много ме заболя ръката, а после отмина. Като спрях с гирите направо едвам мърдах ръката. Като я изпъвам имам чувството, че ще ми се скъса мускула точно на прегънката. Когато ръката ми е в дълго положение свита и после трудно я изпъвам. Какво да правя? :cry:

03.06.06
11:01

Ами спри да тренираш за една седмица а ако това не помогне отиди на лекар!

03.06.06
12:23

а ест че няма да тренирам

03.06.06
12:39

Според мен имаш мускулна треска. И аз съм бил на същото дередже, като си свия ръката не мога да я изпъна,а  пък като я изпъна после като тръгна да я свивам яка болка. Почивка ама да знаеш че утре ще е по зле работата  :lol:

HA

03.06.06
12:40

[quote author=“phantasm”]Вчера прекалих с гирите. С лявата ги направих доста с 2кг, а после вземах 5кг и продължих и по едно време много ме заболя ръката, а после отмина. Като спрях с гирите направо едвам мърдах ръката. Като я изпъвам имам чувството, че ще ми се скъса мускула точно на прегънката. Когато ръката ми е в дълго положение свита и после трудно я изпъвам. Какво да правя? :cry:

Изобщо не се притеснявай.Сигурно това ти е първа, втора или макс трете тренировка и сега имаш яко мускулна треска.Няма нищо за притеснение.

03.06.06
13:05

Точно си е мускулна треска,тренирай си спокойно,остави ръката 1-2 дена да почине и ще ти мине.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1