Креатин и ефекта от него

StronG™

03.06.06
11:45

Споделете мнението си за креатина.Дали ви е подействал или не и ако е свцршил работа кажете какво сте качили от него м.м или сила. И ежентуално колко време сте го пили. Питам защото 10 човека питах и всеки каза различно, на някои помогнало за сила на други за маса на трети изобщо непомгнало...
:roll:

03.06.06
12:26

Креатинът спомага както за покачване на силата така и за покачване на мускулна маса.Но най-важното е да не е на българска фирма  :lol:

StronG™

03.06.06
12:47

[quote author=“GrandMasterP”]Креатинът спомага както за покачване на силата така и за покачване на мускулна маса.Но най-важното е да не е на българска фирма  :lol:

Да това за бьлгарските фирми го знам :) може да се обедиш по подписа ми  :wink:  Но аз питам дали ви е помагало?

03.06.06
13:46

Ами да аз лично качих 10 килограма от него.Силата също си качих.
Извинявай, че не ти оъговорих още първия път на въпроса  :roll:

03.06.06
15:13

Амм колко време го пи креатина че качи 10кг и на коя фирма беши?

[quote author=“GrandMasterP”]Ами да аз лично качих 10 килограма от него.

От креатина ще е да било хахаха :twisted:

03.06.06
15:50

За първи път когато пих креатин качих силата а сега като пих качих само кила и то не ММ а водна задръжка

StronG™

03.06.06
16:06

[quote author=“manson”][quote author=“GrandMasterP”]Ами да аз лично качих 10 килограма от него.

От креатина ще е да било хахаха :twisted:

Ядосал си се на онзи ” розовия ” и си го изкарваш на момчето  :roll:  :wink:  Може малко да е преувеличил но все пак знам че дава ММ :roll:

DichoN5

03.06.06
16:09

Здравейте отново, нещо все по рядко ми се отдава да сядам пред РС’то, сега бих искал да се включа в дискусията. Това за българските добавки, мисля че вече абсолютно всички се убедиха колко струват. Конретно за креатина, последните 2-3 пъти като приемах си взимах насипен ( поради наистина ниските цени 5лв.- 100грама ), моя фитнес партньор качи от него доста, обаче беше още начинаещ така, че немога да бъда убеден дали този ефект се дължи на него. Ако някой има повече информация за насипния креатин, моля да сподели ( копувам го от едно магазинче за билки до съдебната палата ). Качеството на хранителните добавки които се продават в България е доста съмнително. Вече не вярвам на никой. Примерно креатина на пиротска ( SNC ) - на UNIVERSAL , винаги може да бъде подменен, поради смешната упаковка, която в м/упрочем съм забелязвал в някоко варианта на запечатване .
Така че някой ако знае нещо сигурно, изпитано, с гарантирано качество и може да се закупи тук, моля да поустне в тази тема.

[quote author=“StronG™”][quote author=“manson”][quote author=“GrandMasterP”]Ами да аз лично качих 10 килограма от него.

От креатина ще е да било хахаха :twisted:

Ядосал си се на онзи ” розовия ” и си го изкарваш на момчето  :roll:  :wink:  Може малко да е преувеличил но все пак знам че дава ММ :roll:

Не съм му се ядосал, не е първия. На никой не си го изкарвам. Имам опит с тази добавка, чел съм доста и казвам, че 10 кг от креатин не се качват. Качил ги е или защото е бил начинаещ и е хапвал сериозно, или hardstuff. От креатина може сила да качи и няколко кг/см, но 10 килограма - няма начин. Иначе стероидите/хормони щяха да са безсмислени.

StronG™

03.06.06
16:15

[quote author=“DichoN5”]Здравейте отново, нещо все по рядко ми се отдава да сядам пред РС’то, сега бих искал да се включа в дискусията. Това за българските добавки, мисля че вече абсолютно всички се убедиха колко струват. Конретно за креатина, последните 2-3 пъти като приемах си взимах насипен ( поради наистина ниските цени 5лв.- 100грама ), моя фитнес партньор качи от него доста, обаче беше още начинаещ така, че немога да бъда убеден дали този ефект се дължи на него. Ако някой има повече информация за насипния креатин, моля да сподели ( копувам го от едно магазинче за билки до съдебната палата ). Качеството на хранителните добавки които се продават в България е доста съмнително. Вече не вярвам на никой. Примерно креатина на пиротска ( SNC ) - на UNIVERSAL , винаги може да бъде подменен, поради смешната упаковка, която в м/упрочем съм забелязвал в някоко варианта на запечатване .
Така че някой ако знае нещо сигурно, изпитано, с гарантирано качество и може да се закупи тук, моля да поустне в тази тема.


Този насипния как си го пил? И коя е била фирмата? като е 5 лева може да пробрам.Аз сьм сравнително начинаещ (около година и половина с чести прекьсвания )

Не съм му се ядосал, не е първия. На никой не си го изкарвам. Имам опит с тази добавка, чел съм доста и казвам, че 10 кг от креатин не се качват. Качил ги е или защото е бил начинаещ и е хапвал сериозно, или hardstuff. От креатина може сила да качи и няколко кг/см, но 10 килограма - няма начин. Иначе стероидите/хормони щяха да са безсмислени

Аз се шегувах  :wink:

03.06.06
16:50

Като казвам че съм качил 10 кг няма предвид 10 кг чиста мускулна маса.Може би най - много 4кг да са били мускулна маса.
Доволен ли си от обяснението manson? 8)

03.06.06
16:59

GrandMasterP явно не си разбрал добре въпроса. Момчето пита колко ММ или сила сте качили а не влопще колко си качил така че manson има право да каже че 10 кила мм с креатин не се качват(поне от въпроса и отговора ти излиза че си качил 10 кг мм  :wink: )

03.06.06
17:05

Е тогава ме извинете че съм се изразил неправилно  :oops:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1