04.06.06
09:57
Здравейте!Надявам се,че има някой който може да ме успокой поне мъничко преди да потърся лекарска помощ.Преди 3 дни без причина,поне аз не разбрах започна да ме боли крака в областта на свода.Първоначално болката беше лека,но се засилваше все повече.Когато стоя на едно място и го пипам дори,не ме боли,но започнали да се движа болката е силна.От вчера вече се образува отток в областта на външното кокълче,под него.притеснена съм дали е вероятно да съм го счупила или е просто навяхване,но дали при навяхване боли толкова много,това са въпроси,на които сигурно само лекар би ми отговорил,но днес е неделя и ще трябва да изчакам до утре!Ако някой има мнение,ще се радвам да го сподели,а аз ще пиша след като имам някаква насока от ортопеда!
04.06.06
10:51
дюстабан(лийка :lol: ) ли си???защото аз съм и понякога от огромното натоварване на тренировка започват адски болки в свода ... но след душ и сън минава! :wink:
[quote author=“viva666”]Здравейте!Надявам се,че има някой който може да ме успокой поне мъничко преди да потърся лекарска помощ.Преди 3 дни без причина,поне аз не разбрах започна да ме боли крака в областта на свода.Първоначално болката беше лека,но се засилваше все повече.Когато стоя на едно място и го пипам дори,не ме боли,но започнали да се движа болката е силна.От вчера вече се образува отток в областта на външното кокълче,под него.притеснена съм дали е вероятно да съм го счупила или е просто навяхване,но дали при навяхване боли толкова много,това са въпроси,на които сигурно само лекар би ми отговорил,но днес е неделя и ще трябва да изчакам до утре!Ако някой има мнение,ще се радвам да го сподели,а аз ще пиша след като имам някаква насока от ортопеда!
За счупване и друма не може да става, дори и пукване е невъзможно да е. Ако беше симптомите са просто очевадни и болката е неуписуема. Пък и не се получава от нищо.
Но отиди на лекар, оттока е кофти работа, трябва да се види какви е. Принципно оттоци се получават и от сравнително леки травми, особенно при някой хора.
[quote author=“B_Ball_P”]дюстабан(лийка :lol: ) ли си???защото аз съм и понякога от огромното натоварване на тренировка започват адски болки в свода ... но след душ и сън минава! :wink:
Определено не съм дюстабанлийка и до сега не съм имала контузии,но няма значение броя часовете до утре за да се прегледам,а при мен и след душ не минава,само като се събудя тогава е по-леко!
Ако си го ударила някъде и си забравила (ударът е засегнал леко сухожилието и го етравмирал), и после си го натоварила, е възможно организмът да е решил че му иде в повече, и да се спасява така. Аз бях така от просто претоварване. Иди на лекар все пак, вземи си нещо за мазане, мисля че ще ти мине скоро
Днес бях на ортопед,направиха ми снимка и действително няма счупване,но и лекаря точно не успя да каже,може би е леко навехнато,предписа ми Aurin на таблетки и ще го пия в продължение на 5 дни.Силно се надявам болката скоро да отшуми,защото каквото и да те боли е гадно и не се чувстваш жизнерадостен,какъвто си бил преди това!
Страхотен доктор.
Като не знае от какво е...пий обезболяващи. :(
Аулин, нали?
Пробвай да го мажеш с Traumill-S, предполагам че ще ти е от полза.
[quote author=“NRG52”]Страхотен доктор.
Като не знае от какво е...пий обезболяващи. :(
Аулин, нали?
Пробвай да го мажеш с Traumill-S, предполагам че ще ти е от полза.
Май наистина лекаря е “страхотен”,но това ми препоръча и това съответно приемам!Действително болката спира,но като непрекъснато съм в движение отново се заражда.Силно се надявам,че със времето ще отшуми,защото каквото и да те боли,винаги е кофти!А за мехлемчето-мерси,ако не ми мине след като изпия хапчетата,определено ще го пробвам!Междудругото ти ползвал ли си го или си чувал за него?!
Аз специално мога да ти препоръчам “Lioton 1000 Gel”.Имах тежко счупване в глезена преди време и след като ми свалиха гипса,крака беше доста отекъл.Мазах го с този гел и имаше наистина светкавични резултати.А е добър и от друга страна - гел е ,а не мехлем и не цапа дрехите,а и мирише много добре :D Пожелавам ти скорошно оздравяване и чакам да пишеш като се оправиш!!!
[quote author=“viva666”]
Май наистина лекаря е “страхотен”,но това ми препоръча и това съответно приемам!Действително болката спира,но като непрекъснато съм в движение отново се заражда.Силно се надявам,че със времето ще отшуми,защото каквото и да те боли,винаги е кофти!А за мехлемчето-мерси,ако не ми мине след като изпия хапчетата,определено ще го пробвам!Междудругото ти ползвал ли си го или си чувал за него?!
Да пробвал съм го и не само аз и то при бая травми по глезени точно. :)
Не е загряващо и се води хомеопатично, доколкото знам.
[quote author=“petro”]Аз специално мога да ти препоръчам “Lioton 1000 Gel”.Имах тежко счупване в глезена преди време и след като ми свалиха гипса,крака беше доста отекъл.Мазах го с този гел и имаше наистина светкавични резултати.А е добър и от друга страна - гел е ,а не мехлем и не цапа дрехите,а и мирише много добре :D Пожелавам ти скорошно оздравяване и чакам да пишеш като се оправиш!!!
Здравейте,благодаря на всички за съветите,които ми дадохте!За сега няма да се възползвам от тях,тъй като болката ми
затихна без да ползвам нещо различно от болкоуспокоителното,вероятно това ми помогна да се абстрахирам от неприятното усещане когато стъпвам,не го чувствам въобще сега и надявам се да продължи да е така без да се налага да използвам каквито и да е мерки!Иначе баща ми преди извесно време беше със счупване на петата и дори и след почти две години крака му продължава да оттича,може да му препоръчам гелчето и дано да му помогне,както е помогнало на теб!Благодаря отново на всички за отзивите,които получих относно темата,която поставих!
12.06.06
19:21
Бегай при Д-Р Михаил Илиев , ул.Здраве No:25
За повече информация и телефон пиши ми на лично.