За срока на аминокиселините

04.06.06
19:57

Бях оставил едни аминокиселини в шкафа и сега (след 2-3) месеца ги извадих и нещо не ми миришат както трябва. Знам как миришат по принцип, но сега е като ферментирало малко... Няма да сгреша ако ги хвърля нали ?

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим
Sportex

04.06.06
20:25

Те винаги миришат на умрело. Според мен ще сгрешиш... 2-3 месеца нямат никакво значение.

04.06.06
20:50

Тоя път май е различно ...  :roll:

Sourcemag

04.06.06
21:15

Ами на тях не пише ли срок на годност ?

Плътно ли ги затвори? Няма какво да им стане. Ако ги оставиш да се проветрят няма да миришат толкова силно  :lol:  Пии си ги  :wink:

04.06.06
21:57

не мисля, че им има нещо, а миришат на кисело, защото са частично разградени протеини - нормално е да миришат

04.06.06
21:59

Хах момчета аз съм изпил 3 кутии и знам как мирише като  на кисело мляко, обаче тея миришат малко на ферментирали... А сега брат ми ми каза, че били на 8-9 месеца откакто са отворени за пръв път  :roll:

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1