Фитнес центрове София, района на Красно село

05.06.06
11:07

От повече от година насам тренирам в зала Мания, срещу 20та поликлиника - в квартал Красно село. Наскоро отново вдигнаха цените (45лв месечен абонамент или 4лв за една тренировка) и не ми е толкова за парите, колкото за това, че нищо не се промени на добре, а и далеч не смятам че цената е адекватна на предлаганото там. Това, заради което вероятно ще сменя единственото място, където съм тренирал е, че фитнеса работи сутрин от 7 до 10 вечер.

Интересува ме какви други зали има в района и има ли такива с по-гъвкаво работно време, например от 6 сутрин, защото скоро започвам работа лятото и няма да мога да смогвам ако кардиото го правя от 7. Освен това какви са цените и като пространство и уреди ако може да ми дадете инфо бих бил много благодарен. След обстойно претърсване с гугъл - разбрах за зала “Флайс” на улица Лерин 63, която мисля да проверя днес или утре. Така или иначе месечния ми абонамент изтича след 10тина дни и имам време да помисля и да се разходя из другите места.

Предварително ви благодаря за помощта.

Владимир Недков

05.06.06
15:11

“The Gym” е наблизо, но е с 50 до 100% по скъп от този, в който си тренирал.  Далаверата е безпланта хавлия и невероятни мадами наоколо (това последното в кръга на шегата).  :twisted:

05.06.06
21:20

Знам за The GYM, но просто като поредния 17 годишен учащ няма как да отделям 97лв на месец за месечен абонамент без да се лишавам от нещо друго...  :roll:

zweio

05.06.06
23:07

97 лв на месец.... парите не познават.... за хлеб ке умрат.. :shock:

Владимир Недков

06.06.06
00:35

Малееви -> 60 за месец.
Славия спортес е на близо.
Лозенец горната част -> “The Rose”

09.06.06
19:37

Или  ‘Академик’ но и там положението не е по-добро като цени.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1