05.06.06
15:40
Някои знае ли сайт от които мога да си поръчам по интернет Scitec :?
няма нищо за знаене , наи вероятно не пращат или пращат ама излиза доста неизгодно , мита и др глупусти като платиш и ти идва доста по скъпо от колкото са тук !
06.06.06
12:09
като говорим за тях, в последния брой на Мускули и Фитнес имаше промоция да се обадиш на безплатния телефон и ти носят мостра суроватъчен протеин да го опиташ /до изчерпване на сколичествата/.Обаче вече трета седмица никой нищо не ми е донесъл....
06.06.06
14:13
[quote author=“emergency_bg”]като говорим за тях, в последния брой на Мускули и Фитнес имаше промоция да се обадиш на безплатния телефон и ти носят мостра суроватъчен протеин да го опиташ /до изчерпване на сколичествата/.Обаче вече трета седмица никой нищо не ми е донесъл....
а какъв е той? телефона?
От много време се чудя защо фирмите не правеха това. За мен вкуса на протеина е много важен и ако ми хареса това много накланя везните.
06.06.06
14:39
Не искам да се конфронтирам с никого, имам желание да опитам продуктите Scitec, затова си поръчах мостра. Сега като гледам календара, обадил съм се на 24-ти май и понеже беше почивен ден по средата на седмицата, съм останал с впечатление, че са 3 седмици, а всъщност са 2. Това надали е толкова важно, преди час ми се обадиха и ще ми донесат мострата до 2 дни.
[quote author=“SNS-BOURGAS”]Така раздувките започнаха отново.Нека внеса малко яснота.Рекламата излезе във списанието на 23-24 май.Днес 6-ти юни стават точно 12 дена така че е много чудно как чакаш 3 седмици без да си получил нищо.Второ на всички които се обаждат по телефона им се обяснява че мострите им ще бъдат изпратени до седмица с нормална поръчка по куриер като всички разходи са за наша сметка.Мисля че е крайно неуместно да се изказвате неподготвени защото всичко което се опитваме да направим за Вас-нашите клиенти е съвсем различно от това което правят нашите конкуренти.
Относно поръчка по интернет на продуктите на Сайтек има много сайтове-американски и европейски но едва ли си заслужава да се поръчва от там.Нашите цени са едни от най-ниските в България и се използва съвсем нов вид ценообразуване който е изцяло в полза на нашите клиенти.Относно сайта www.scitecsupplements.com той е само информационен и от там не може да се поръчва нищо.Същият сайт но в подобрен вариант съвсем скоро ще бъде пуснат и на български език.
А от вас човек може ли да си поръчва по този телефон, примерно и да му го доставяте по куриер?!? Ако да, то тогава до кои градове може и за каква цена става дума. Мн. ми е интересно защо при такъв интерес към Саитек не си организирате дистрибуторската си мрежа по-добре? Или може би ви е достатъчна печалбата която получавате от Бургас и Варна? И един малко страничен въпрос - азотния бустер които рекламирахте в предишния брои на М&Ф на каква цена е ?!?
:( Купих суи списанието, обадих се и ми казаха че мострите са сваршили вече! :( :( :( Освен това ги питах дали ще има подобно нещо в бьдещето и ми викат че за сега няма да има...:(
[quote author=“x_3_mar”][quote author=“SNS-BOURGAS”]Така раздувките започнаха отново.Нека внеса малко яснота.Рекламата излезе във списанието на 23-24 май.Днес 6-ти юни стават точно 12 дена така че е много чудно как чакаш 3 седмици без да си получил нищо.Второ на всички които се обаждат по телефона им се обяснява че мострите им ще бъдат изпратени до седмица с нормална поръчка по куриер като всички разходи са за наша сметка.Мисля че е крайно неуместно да се изказвате неподготвени защото всичко което се опитваме да направим за Вас-нашите клиенти е съвсем различно от това което правят нашите конкуренти.
Относно поръчка по интернет на продуктите на Сайтек има много сайтове-американски и европейски но едва ли си заслужава да се поръчва от там.Нашите цени са едни от най-ниските в България и се използва съвсем нов вид ценообразуване който е изцяло в полза на нашите клиенти.Относно сайта www.scitecsupplements.com той е само информационен и от там не може да се поръчва нищо.Същият сайт но в подобрен вариант съвсем скоро ще бъде пуснат и на български език.
А от вас човек може ли да си поръчва по този телефон, примерно и да му го доставяте по куриер?!? Ако да, то тогава до кои градове може и за каква цена става дума. Мн. ми е интересно защо при такъв интерес към Саитек не си организирате дистрибуторската си мрежа по-добре? Или може би ви е достатъчна печалбата която получавате от Бургас и Варна? И един малко страничен въпрос - азотния бустер които рекламирахте в предишния брои на М&Ф на каква цена е ?!?
X_3_Mar я даи линк ако можеж да го намериш някаде из нета тоя Бустер че напоследък съм хвърлил око на БУСТРИТЕ и искам да си взема , че няма как да се сдобия с М и Ф , като е предишен Брои !
Хубаво ще е да направите едно саитче , както на Power & Beathu и на SNC например , много по лесно ще бъде да разберем какви са продуктите на Скаитек и цени и др неща !
06.06.06
18:43
[quote author=“SNS-BOURGAS”]Мострите настина са свършили и нова промоция засега няма да има.Този опит беше първия такъв в България и ни струва доста пари.Най-интересното е че в първите 2-3 дена когато списанието излезе от печат почти нямаше никакъв интерес към промоцията и при направеното експресно проучване от нас се оказа че много от купилите списанието изобщо не са забелязали :!: обявата а пък други типично по български са си казали че това е поредната измама и тн.Цена за азотния бустер не мога да дам тъй като КАО ще ме нарочи както винаги за реклама каквато никога не съм правил.Бих те посъветвал да позвъниш на телфона от списанието и да помолиш да ти бъде изпратена ценова листа със всички предлагани от нас продукти.Относно изпращане по куриери не практикуваме този начин на продажба и се опитваме да разширим дистрибуторската ни мрежа колкото се може повече но това не става за един ден.
И аз не я бях забелязал и ме е много яд :evil:
06.06.06
18:46
Аз забелязах, но си мислех, че е рекламен трик някакъв. Освен това си мислех, че са извзети всички количества. :evil: :cry: :cry: