Препоръчайте добавка

05.06.06
19:04

Аз Съм на 17 181см 65кг стаж година и половина
Препоръчайте добавка с която мога да се поназобя сега си взех Белтъчен протеин 1кг
Амино BCAA 100капсули
Глутамин 500гр.
Креатин 500гр.

но си мисля че няма да имам кой знае какъв разтеж пия ги от 3 дена, но искам да ми кажете нещо (дори да е и на стероидна основа) с което примерно ръката ми да порасне 2-3 санта не говоря конкретно за ръцете а като цяло щото ми писна за толкова мн пари почти нищо да не става.Защото като ида в магазините и всички гледат да дадат най-скъпото без значение колко е ефикасно!
питах за DHEA с Tribestan но ми казаха че била по подходяща за хора в по напреднала възраст при които тестостерона е в по малка производителност и пият деата и трибестана за възтановяването му!

05.06.06
19:40

еми ти пак можеш да си ги пиеш(аз не съм ги ползвал) иначе ако искаш стероиди иди в гохард и там питай!

05.06.06
20:37

ами аз съм от старазагора и тука такива работи няма ако ми говориш за магазин

NO

05.06.06
20:46

Ами ви6 в стара загора ако има на универсал си вземи ако иска6 за на4ален стадии геинер SuperMass Gain 3000 за около 29лв и не6то ,би трябвало да ти ка4и маса,ако пак иска6 си вземи някои протеин,но специално марката на фирмата си е добра,аз мисля да си взема SuperMass Gain 3000 ;)

05.06.06
22:07

[quote author=“Ronaldo”]Аз Съм на 17 181см 65кг стаж година и половина
Препоръчайте добавка с която мога да се поназобя сега си взех Белтъчен протеин 1кг
Амино BCAA 100капсули
Глутамин 500гр.
Креатин 500гр.

но си мисля че няма да имам кой знае какъв разтеж пия ги от 3 дена, но искам да ми кажете нещо (дори да е и на стероидна основа) с което примерно ръката ми да порасне 2-3 санта не говоря конкретно за ръцете а като цяло щото ми писна за толкова мн пари почти нищо да не става.Защото като ида в магазините и всички гледат да дадат най-скъпото без значение колко е ефикасно!
питах за DHEA с Tribestan но ми казаха че била по подходяща за хора в по напреднала възраст при които тестостерона е в по малка производителност и пият деата и трибестана за възтановяването му!

За година и половина не си направил почти нищо.65кг на 181 си е слаб човек,така че виж си хранителния режим и тренировката,а недей да питаш с какво да се назобиш.И мога да ти кажа,че тази комбинация,където си я направил е супер.Трябва ти само един протеин и нещата заспиват :!:

05.06.06
23:41

ами точно това е ям като идиот трудно качвам но пък има хора доста по леки от мен с много по големи размери аз точно това целя

EM

06.06.06
12:12

напиши си режима и тренировката да видим как е

06.06.06
22:46

1ден гърди предно рамо и трапец
повдигане щанга от наклон 4 х 10
повдигане дъмбели от лег 4 х 10
флайс от наклон 3 х 10
пек-дек 3 х 12
пулоувър 3 х 12
повдигане на щанга пред
глава но на машина 4 х 10
повдигане на рамената за трапец
4 х 10

2 ден гръб и рамо
набиране пред глава 3 х 10
придърпване тесен хват
на долен скрипец 4 х 10
гребане на машина 4 х 10
придърпване на скрипец
тесен хват пред гърди 4 х 10
разтваряне машина на страни
от седеж за гръб и задно
рамо 4 х 10
разтваряне на дъмбели
встрани 4 х 10
разтваряне от наклон
за задно рамо 4 х 10

3 ден крака и ръце
бицепс:
сгъване от стоеж с дъмбели 4 х 10
скотово сгъване(което сега съм го сменил със сгъване на крив лост от стоеж 4 х 10
чуково сгъване 3 х 10

трицепс:
разгъване на трицепс 3х10
повдигане на щанга тесен хват 4х10
френски преси 4х10

крака:
разгъване отпред 4х10
разгъване отзад 4х10
клек 4х10

EM

07.06.06
09:09

какво да ти кажа, яко претренирване. Това е убийствен режим за човек с бърз метаболизъм.
Само за гърди имаш 5 упражнения.
Казвам си моето мнение:

Намали повторенията до 6-8 , като избереш такава тежест с която да направиш 6-8 чисти повторения и евентуално само последната серия до отказ, т.е. малко по тежка от досегашната. Избери си упражненията така, че да няма повече от 3 упражнения за голяма муск. група и 2 за малка. Почивка 2-3 мин между сериите, сериите не повече от 3.
Според мен и последният ти ден не е удачен бицепс, трицепс и крака.
Ти ако си правиш краката както трябва никаква сила няма да имаш и за бицепс и за трицепс едновременно. И сън не по малко от 8 часа.
Мисля си че досега се разчитал на средно интензивна тренировка и нещата да станат от самосебеси. Наблягай на клек, лежанка и тяга, хапвай добре и ще имаш прогрес. А пък ако почнеш стероиди на тази възраст при положение че чисто нищо не си качил, ще е голяма грешка честно.

07.06.06
15:11

[quote author=“emergency_bg”]какво да ти кажа, яко претренирване. Това е убийствен режим за човек с бърз метаболизъм.
Само за гърди имаш 5 упражнения.
Казвам си моето мнение:

Намали повторенията до 6-8 , като избереш такава тежест с която да направиш 6-8 чисти повторения и евентуално само последната серия до отказ, т.е. малко по тежка от досегашната. Избери си упражненията така, че да няма повече от 3 упражнения за голяма муск. група и 2 за малка. Почивка 2-3 мин между сериите, сериите не повече от 3.
Според мен и последният ти ден не е удачен бицепс, трицепс и крака.
Ти ако си правиш краката както трябва никаква сила няма да имаш и за бицепс и за трицепс едновременно. И сън не по малко от 8 часа.
Мисля си че досега се разчитал на средно интензивна тренировка и нещата да станат от самосебеси. Наблягай на клек, лежанка и тяга, хапвай добре и ще имаш прогрес. А пък ако почнеш стероиди на тази възраст при положение че чисто нищо не си качил, ще е голяма грешка честно.

След това, което каза, не виждам какво може да се добави друго. Комбинацията ти от добавки е супер, но яденето също трябва да е добро. Основен принцип е да приемаш повече калории отколкото изгаряш. Които калории все пак да не идват от разни мазни банички и други боклуци, по възможност.

HA

07.06.06
16:46

кви стероиди бе човек ти не си добре !
тренирай си и си пийвай протеинчета ..какво по хубаво  :!:

09.06.06
23:14

имам предвид не точно стероиди а нещо по леко от стероидите и по силно от обикновенните добавки нещо като СТАК-а

10.06.06
09:21

Пич не се заблуждавай нема магически хапове дето ше те направат много голям и як ако мислиш че от стака-а ше направиш нещо си в огромна грешка.Тренираи яж и почивай това е ключа а не стероидите.Стероидите са лекарства за хора след операция за асматици и т.н. ако нямаш такъв проблем какъв ти е случая та да ги взимаш

10.06.06
20:10

Абсолютно съм съгласен с мненията на момчетата по-горе стероиди не ти трябват, яж правилно и тренирай правилно и резолтатите ще доидат, вземи си някъкъв гейнър и го приемай сутрин, 1 час преди и веднага след тренировка поне по 200г на ден и в нетренировъчните дни също защото най-вероятно не се храниш правилно . С тази тренировка 100% претренираш, най - добре си дай почивка около месец и след това започни отначало - 3 дни в седмицата само с базови упражнения  1упражнение за мускулна група по 3 серии (+ 1-2 за загряване) от 6 до 8 повторения, не повече от 50 мин. тренировка . Научи се да се храниш правилно 5-6 пъти на ден.

10.06.06
21:16

тук в ТОЗИ форум няма да се назобиш  :lol:  ходи в http://www.gohard.org/

15.06.06
22:56

Стига с тоя зоб бе стани 100 кила муслули и като не можеш да качваш повече по нормален начи, зоби си колкото искаш, но преди тва си е жива глупост

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1