Кажете си мнението

NO

05.06.06
20:26

Здравеите !Таа.. вапроса ми е следния.Купих си СуперМасс2100 и АминоГаме1500 на Биогеим.Можете ли да ми кажете как да ги пия,понеже не сам мн запознат.БТВ аз ги пия по следния на4ин:Сутрин една супена лажица амино,и 30 гр Супермасс,на обят преди закуска амино,30-40 мин преди тренеровка Супермасс и 30-40 след ,ве4ер преди ядене Амино-супена лажица и малко преди да легна СуперМасс целта ми е да ка4а малко мускулна маса .А и висок сам 170 и тежа 54-55 кг някаде

NA

05.06.06
21:38

Био Гейм са буклуци.Вземи си нещо на Нутрим или Скайтек.Без Креатин ще ти е малко трудно да направиш ММ.Поне аз така мисля

NO

05.06.06
21:40

Мда това ми е ясно просто исках да ги опитам,като ги изпия 6те взема Супер Масс геин 3000 на Универсал,мисля 4е така му бе6е името ако не се баркам,аа може6 ли да ми каже6 не6то по вапроса ми ??

05.06.06
21:42

Значи за протеинити на Биогейм-пълна боза,но при аминото нещата са малко по-различни пил сам ги и мога да ти кажа,че са добри :wink: иначе правилно ги взимаш само вместо ве4ер преди ядене ги пий веднага след трен и след 10мин пий и протеина :wink:
но ной-важна е храната,а след това хранителните ДОБАВКИ!!!

[quote author=“NoNe”]Мда това ми е ясно просто исках да ги опитам,като ги изпия 6те взема Супер Масс геин 3000 на Универсал,мисля 4е така му бе6е името ако не се баркам,аа може6 ли да ми каже6 не6то по вапроса ми ??

abe bokluci!
vzemai gi kakto pi6e na opakovkat po 3!
:)

dano ima pone malko ot tova deto pi6e na etiketa.

NO

05.06.06
22:40

No_Fate 10x лек ,разбрах ам мога ли да те питам не6то друго,този СуперМасс геин 3000 на универсал добре ли е,и ако е добар ако го взема да му добавям ли о6те не6то да кажем протеин/амино.. ?Незнам ти ги разбира6 ти кажи :D

06.06.06
19:37

Аз за СуперМас 3000 лоша дума не съм чул,а за амино мога да ти препоръчам течните на Optimum nutrition :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1