Наистина ли...

BlaCk`RoSe`

05.06.06
22:35

Напоследък чувам разни митове (надявам се),че когато едно 16-годишно момиче ходи редовно на фитнес и мускулите и особено гърдите (когато се тренират) спирали растежа си...Вашето мнение???

05.06.06
22:48

НЕ! разбира се ако целта ти е отслабване размера на гърдите ще се намали защото са съставени от мастна тъкън. но това да н те притеснява  :)

05.06.06
22:49

Ами аз не съм много компетентен по този въпрос, но спред мен стават по малки, но по стегнати :)

05.06.06
22:51

Но не виждам причина да спритам да ръстът

zweio

05.06.06
23:12

Не мисля, че има нещо вярно в това, наистина като гориш мазнини първо там удря, но това не влияе на хормоните ти, а те са решаващи затова колко ще растат гърдите ти.

05.06.06
23:17

Аз съм на 15 и от месец и нещо ходя редовно на фитнес и малко се намалиха, но аз лично не се притеснявам, т.к. ми е генетично заложено (няма една плоска жена във фамилията, а и аз не оставам назад). Според мен хормона няма да бъде повлиян, освен, рабира се, ако не почнеш нещо твърде неправилно да се храниш или нещо такова (но тоав са само предположения).

06.06.06
11:08

[quote author=“BlaCk`RoSe`”]когато едно 16-годишно момиче ходи редовно на фитнес и мускулите и особено гърдите (когато се тренират) спирали растежа си...

,а когато едно 18 ходи редовно на фитнес  :lol: ,ако правиш разни флайсове,кофички, бенч преси от седеж и такива ти мо там уформящи упражнения най-много да развалиш естествена им типична женкса форма,макар че има много видове гърди :),може би само вдигане от тилен лег не би оказало голямо влияние,знам ли  :roll:

[quote author=“BlaCk`RoSe`”]Напоследък чувам разни митове (надявам се),че когато едно 16-годишно момиче ходи редовно на фитнес и мускулите и особено гърдите (когато се тренират) спирали растежа си...Вашето мнение???

не се подвеждай по профи спортистките (особено културистки), тренировката стимулира хормоналния баланс и особено на хормона на разтежа, така че едно е сигурно ако ти е правилна тренировката, със сигурност ще изпълниш заложените ти генетично данни за разтеж и няма да се обремениш с тренировките. а според мен дори може да си помогнеш с тренировките за да са по стегнати, и наи вече пропорцията между тялото и гръдната обиколка да са по добри, отколкото ако не тренираш. не се отказвай!

BlaCk`RoSe`

10.06.06
15:02

Мерси много за отговорите, успокоихте ме, продължавам напред  :wink:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1