05.06.06
22:43
Мисля да си взема такива Universal Amino2700 - 120 таблетки - 21 лева , тъй като ми се сториха евтини , но все пак търся мнение от някой по компетентен от мен даи на тази марка са ка4ествени , ако не препоръчайте ми други до 30 лв :)
NOW Foods Omega 3
Омега 3 мастни киселини
Pure Nutrition Power Flex
Комплексна формула за стави и хрущяли
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
06.06.06
14:24
И аз пия от тях и мисля че Universal са едни от най-добрите на пазара.На опаковката пише sustained release което според мен означава че се освобождават постепенно???
Универсал са едни от наи добрите на пазара това е така , но не мисля че ти аминки са наи добри на пазара даже хиччч , доста хора се бяха оплаквали тук в форума от тях в предишни теми , пък и др хора коита си ги пили са ми казвали че не са предпочитане !
06.06.06
18:20
Оф не разбрахте ли че тия аминикиселини за чиста проба лайна?Не ви ли стига факта че не са на Универсал,а са български?Влезте в сайта им да видите че такива Аминота се продават само в БГ от тапаците от JK.Къв е смисъла според вас Универсал да правят 2 еднакви вида Аминота,като единия вид да е в по-големи дози и да подбива цената на другия??Абе стига сте се цифтарили ами си земете качествени....не може да очаквате да са качествени и да са толкова евтини...тцтц мнооого наивно :wink:
06.06.06
18:42
За тея пари са най-добрите. Ама аз 20лв. бих ги инвестирал в 0.5 суроватка.
[quote author=“InDaHEad”]Оф не разбрахте ли че тия аминикиселини за чиста проба лайна?Не ви ли стига факта че не са на Универсал,а са български?Влезте в сайта им да видите че такива Аминота се продават само в БГ от тапаците от JK.Къв е смисъла според вас Универсал да правят 2 еднакви вида Аминота,като единия вид да е в по-големи дози и да подбива цената на другия??Абе стига сте се цифтарили ами си земете качествени....не може да очаквате да са качествени и да са толкова евтини...тцтц мнооого наивно :wink:
Ми какви аминота да си зема ,я ми препоръчай някви ? Да речем около 30-50 лв ??
06.06.06
19:16
Не е верно че само в бг се продават напиши в google и ше видиш че ги има и в Унгария Румъния Италия Просто са в най-ниския клас
за тия аминки дет са големи колкото пръста ми мога да ти кажа,че както влизат така излизат.Пил сам ги и лично сам ги тествал като съм поставял едина таблетка в чаша вода и в продължение на часове не се разгражда.Аз ти препоръчвам течните на ON може да са малко-по скъпи,но нямат грешка!!!
Може да пробваш на Дженезис Нутришан Амино 1900 325таблети 42лв. имат и по малка разфасовка тя маи е 150капсули но за цената нз , аз не съм ги пил но предполагам че ще е по добре от аминото на универсал 2700
06.06.06
20:17
В чаша вода нема да се разградят ,в стомаха има стомашни сокове не вода :wink:
06.06.06
20:19
[quote author=“no_fate”]за тия аминки дет са големи колкото пръста ми мога да ти кажа,че както влизат така излизат.Пил сам ги и лично сам ги тествал като съм поставял едина таблетка в чаша вода и в продължение на часове не се разгражда.Аз ти препоръчвам течните на ON може да са малко-по скъпи,но нямат грешка!!!
абе я остави една краставица във вода колко ли ще издържи... 5-6 дни. :lol:
А че хаповете не са най-подходщия вид е така, ама течните са бая скъпи.
От тез аминокиселини на Дженезис Нутришан Амино 1900 доволни ли сте. Какво ви е мнението аз смятам да си взема 325таблетки-42лв ама първо да чуя отдзивите вио за тях и тогава.
Поздрави :wink:
06.06.06
21:09
[quote author=“Kang”]Може да пробваш на Дженезис Нутришан Амино 1900 325таблети 42лв. имат и по малка разфасовка тя маи е 150капсули но за цената нз , аз не съм ги пил но предполагам че ще е по добре от аминото на универсал 2700
Малката разфасокла е 21лв,ако не се лъжа.Genesis са мн.добър избор,но и на Universal също стават.Аз съм пил и двете и често да ти кажа не съм усетил кой знае какво нито в положителна,нито в отрицателна страна.
Тва с водата го казах щот Amino acid 3800 на Биогейм се разтварят още в устата за разлика от тези на Universal и Genesis и мога да ти кажа,че тези на Biogame са много по-добри и скъпи!А защо според теб течните са най-скъпи?ако си гледал ‘’ПРЕПРОГРАМИРАНЕ’’ там Христомир казва че течните са много по-добри от които и да е други!!!
На Genesis Amino 1900 стават но по добри са на Optimum Amino 2222 както и на ProLab Amino 2000, на Scitec Amino 3600 и Ultra Amino
07.06.06
02:17
А аз само искам да попитам каква е разликата между AMINO 2700 и Optimum Amino 2222 ?
07.06.06
09:26
Хах абе ти четеш ли вобще?Не разбра ли че Амино 2700 са най-нисък клас аминокиселини,за бедняшките държави от източна европа...кво ги сравняваш с тия на ОН които са мн по-скъпи и не могат да се сравняват дори....
07.06.06
09:31
[quote author=“InDaHEad”]Хах абе ти четеш ли вобще?Не разбра ли че Амино 2700 са най-нисък клас аминокиселини,за бедняшките държави от източна европа...кво ги сравняваш с тия на ОН които са мн по-скъпи и не могат да се сравняват дори....
Ок де мерси и спокс ! :D
07.06.06
15:16
A числата в имената на АК какво значат???
07.06.06
17:51
[quote author=“3230”]A числата в имената на АК какво значат???
Ако прочетеш 1 пост преди тебе ще разбереш
По принцип имената се тълкуват като милиграми аминокиселини,но всеки производител си прави какви ли не шашми с тези числа.При някои продукти това е съдържание на аминокиселини в една таблетка,докато при други това е съдържанието на аминокиселини в еднократната доза,примерно в 4 таблетки.Трябва внимателно да се гледа отзад на кутията за какъв брой таблетки се отнася следното съдържание,за да не се получи така,че да бъде човек измамен в очакванията си.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече