ecdybol

emergency_bg

06.06.06
12:51

Днес в магазина зе добавки се заговорихме за азотните бустери и стана дума за този продукт, макар че не принадлежи точно към този тип, но е пак силно анаболен. сега разглеждам по сайтовете и виждам че вече не се  предлага и изглежда е спрян от производство. За съжаление и цената си е побългарена, в сайтовете е между 20-30$, а в БГ 80 лв. Прави се цикъл от 8 седмици, т.е приблизително за 80-90 кг. човек 2 опаковки. Някой да го е опитвал или да знае нащо повече за този продукт?

Добавям че е от типа на Екдистена, активната съставка е Екдистерон.

ale

20.07.06
13:15

[quote author=“emergency_bg”]Днес в магазина зе добавки се заговорихме за азотните бустери и стана дума за този продукт, макар че не принадлежи точно към този тип, но е пак силно анаболен. сега разглеждам по сайтовете и виждам че вече не се  предлага и изглежда е спрян от производство. За съжаление и цената си е побългарена, в сайтовете е между 20-30$, а в БГ 80 лв. Прави се цикъл от 8 седмици, т.е приблизително за 80-90 кг. човек 2 опаковки. Някой да го е опитвал или да знае нащо повече за този продукт?

Добавям че е от типа на Екдистена, активната съставка е Екдистерон.

Погледни тук:www.anaboli-bg.com

Повишава усвояването на белтъчините,но излиза доста соленичко-1таблетка на 10кг.тегло.Ако си 80-90кг. 8-9таблетки на
ден,8 седмици смятай.....Говорим за узбекистанския препарат.

20.07.06
15:41

темата е за www.gohard.org

20.07.06
15:50

Не,не е за там.Екдистена не е АС,нито какъвто и да е забранен медикамент.Аз също се интересувам,но досега не зная някой да е правил цикъл с това чудо...Наистина излиза много скъпо.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1