От НВД към ВВД

06.06.06
15:57

Ами значи ... утре свършвам нвд-то и останах доста доволен от резултата. :roll:
Сега след като изчистих тук там ,реших да почна вече да си блъскам за маса и  да кача 4-5 кила на мускул ,не както до сега трупах на мазнини..
Въпроса ми е като свърша нвд-то как да процедирам ?
Прочетох тук-там,че не трябва веднага да се наблъскам с въглехидрати ,а трябва постепенно да ги увеличавам.
Какво ще рече постепенно? В един сайт си смятах калорииния баланс и ми го изчисли 2022 ,него ли да поддъжам известно време,или първата седмица примерно да го поддържам 1500 и така постепеено да увеличавам?
СЪЩО ТАКА: Като отида във фитнеса(В Понеделник) да почвам ли за маса да тренирам направо или и другата седмица  да съм на домашно(лицеви опори и коремни преси)  :wink:

ArenaBG.com

07.06.06
00:36

Приятелю
Бодибилдинга много общо понятие и включва най-вече експерименталност. Не в крайности, но това е избора който всеки наоколо прави. Не си губи времето да им търсиш съмнителни съвети просто защото обстоятелствата около двама никога не са близки - какво остава за еднакви 1:1.

07.06.06
18:01

Някаква много сложна мисъл каза...  :roll:
Мисля ,че те разбрах горе долу какво искаш да кажеш ,но аз исках да питам ,защото не съм много на  вътре с бодибилдинга и не мога да си правя такива  експерименти ... най-много да направя някоя беля (примерно да се омазня)... мислех,че има един определен начин по който става.. :?

07.06.06
18:20

Директно минаваш на РБР,спираш кардиото(или го оставяш 20 мин един ден след трен.) и почваш да тренираш по-яко,предполага се,че на НВД ти е по-скромна тренировката,поне при мен е така,слагам по още едно упражнение и със покачването на сила качвам и кила на уредите.Айде успех и на двама ни.И аз почвам така след седмица.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1