06.06.06
16:54
http://www.bb-team.org/articles/000443.php
вижте какво казва този човек (втория абзац) . Да не се оказва че колкото ти е по-голям кокала толкова по-лесно качваш ММ ? малко не ми се вярва :?
06.06.06
17:08
Това са пьлни глупости ако питате мен но като за замислиш има логика защото сьм забелязал че приятелите ми с по големи кокали вдигат повече килограма от мен.Но,сьщо сьм забелязал че хората с по големи кокали нямат ркасиво развити тела.Применро досега несьм виждал мьж с голям кокьл и с ” V ” образен грьб.Може и да греша но това сьм забелязал. Някой ми каза ( мисля че Владо хикса ) че хората с по големи кокали имамат по широка талия и сьответно гьрба малко се губи.Но за това немога с точност да обясня преди да го попитам отново ;)
[quote author=“Ayo”]http://www.bb-team.org/articles/000443.php
вижте какво казва този човек (втория абзац) . Да не се оказва че колкото ти е по-голям кокала толкова по-лесно качваш ММ ? малко не ми се вярва :?
Качването и свалянето, според метаболизма, а иначе е логично, ако ти е по-едър кокала и мускулите ти да изглеждат по-големи и въобще да си по-масивен на вид. :)
06.06.06
19:52
[quote author=”Цитат от същото интервю”]
Какво би посъветвал начинаещите?
.....но накратко-за да бъде човек успешен състезател се искат три неща. Първо много добра генетика , второ изключителна воля и трето много пари
и свободно време.
Е тва ако не те обезкуражи кое?
[quote author=“hari_89”][quote author=”Цитат от същото интервю”]
.....но накратко-за да бъде човек успешен състезател се искат три неща. Първо много добра генетика , второ изключителна воля и трето много пари
и свободно време.
Да така си е , подяволите :-( !
[quote author=“Kang”][quote author=“hari_89”][quote author=”Цитат от същото интервю”]
и свободно време.
Да така си е , подяволите :-( !
Що, да не би да искаш да ставаш състезател? ;)
То на всички е ясно, че шампионите са единици и не всеки става такъв.
06.06.06
22:21
[quote author=”Петко К”]Що, да не би да искаш да ставаш състезател? ;)
То на всички е ясно, че шампионите са единици и не всеки става такъв.
Да разбираме, че “Champions are made, not born” не е вярно ? :)
Аз така го разбирам и преди да прегледам интервюто :)
Точно частта за кокала някъде съм я изпуснал, но съм забелязал, че хората с по-масивна костна система (понеже като цял оса по-масивни), имат и по-масивни мускули. И са по-едри. Факт. Но за сметка на това по-омазнени. Факт. Гаден факт. :evil:
07.06.06
12:48
[quote author=“marzipan”]Аз така го разбирам и преди да прегледам интервюто :)
Точно частта за кокала някъде съм я изпуснал, но съм забелязал, че хората с по-масивна костна система (понеже като цял оса по-масивни), имат и по-масивни мускули. И са по-едри. Факт. Но за сметка на това по-омазнени. Факт. Гаден факт. :evil:
И аз съм по същия начин едър кокал, но много омазнен
по принцип този човек бая обезкуражава всички . В интервиуто пише че не препоръчва на никой този спорт което е много глупаво :!:
[quote author=“marzipan”]Аз така го разбирам и преди да прегледам интервюто :)
И аз съм от този тип хора само че сега се поизчистих малко :) А и друг недостатък е голямото лично тегло :(
Ейй, какво сте се нацупили всички?
Ами да, прав е че трябва да си скъсаш гъзЪ, ако искаш да си Про.
Ама колко от вас, искат да бъдат професионални културисти?
Аз лично, не искам. :idea:
За едрите кокали и по-високото тегло - няма лошо бе, така е по-гот да правиш упр. със телесно тегло :P , а и не бива да се бърка масивната костна структура с наднорменото тегло. :)
Едното е резултат на метаболизъм и начин на живот, както и ген - това се коригира.
А другото си е чист ген, като при това, доброкачествен..може би на балерините би им пречел... И, а на бас, че един едрококалест, изглежда в пъти по-добре от някой с пилешки кости и шкембенце. :P :P :P
Да ви напомня, че най-добре и големи изглеждат мускулите при тънка кост и къси залавни мускулни места 8) За пример вижте на Flex Wheeler как му изглеждат мускулите :wink: Доста по добре от на дебела кост нали :P
А дали, ако целия скелет е дребен има достатъчно мегдан за развитие?
Дори и този от статията - помпал е, натрупал е яко...ама върху к’во? :?:
Ако е бил с по-масивна структура, сигурно щеше да е почти двоен :P
07.06.06
18:43
И аз съм с тънки кости, кофти е.
07.06.06
23:52
Що бе ква е разликата дали сте с дебели или тънки кости не мога да разбера...за културистите според мене е даже по-добре да са с тънки кости щото примерно като се явят категория до 80 кила и са с тънки кости,то по-голямата част от теглото им е мускули,а не кости :wink: