07.06.06
00:42
Така на 16 години съм и искам някой който е на вътре в нещата да ми напише програма.
Висок 176 см. тежа 52 кг. (знам че сам яко слаб точно за това искам да качвам)
Тренирал съм преди 3 месеца.Около 5 месеца тренирах.
Кажете и какво да ям най- много.
Имаите във напредвид, че ще си купя протаин и креатин.
Ще си купя от “Billa” ако знаете там кой марки са най- ефектни кажете.
Без спамове и глупости моля!
Също кажете и кой упражнения е най- добре да правя.
И като казвате 1 ден гърди,бицепс и т.н.т казвайте и кои упражнения
И през колко време да ям и по колко време сън е най- добре за мен.
Петко К - без поредни постове, моля! Имаш бутон Edit.
07.06.06
14:59
защо реши че в Била са най читавите протеини?
07.06.06
17:13
[quote author=“bgtrener”]защо реши че в Била са най читавите протеини?
Казах, че от там ще си купувам и искам съвет от онея там кой са най- добри!
[quote author=“djzed”]
P.S. Малко спам... Що невземеш да се поровиш малко из сайта, а не да чакаш наготово :twisted:
07.06.06
19:50
[quote author=“M16”][quote author=“djzed”]
P.S. Малко спам... Що невземеш да се поровиш малко из сайта, а не да чакаш наготово :twisted:
Във 50% от теми като мойта са пускани отговори като твойте!
А всеки един казва, че всичко е индивидуално!
Така че съм дал мойте критерии по който да ме насочи...
Но явно на никой не му се занимава...
Ми много ясно, че на никой няма да му се занимава - поне да беше помолил, ние тука да не работим за тебе, че някой ще ти прави програма. Седни си на кльощавия задник, изготви си програма, щом си тренирал 5месеца преди все нещо ще знаеш и я пусни за обсъждане. :evil:
дори да е индивидуално за всеки за начинаещи си е едно и също..в сайта има всичко само ако те интересува как да взимаш добавките питаи в “Хранителни добавки”..аз не съм много наясно
08.06.06
10:53
Във 50% от теми като мойта са пускани отговори като твойте!
А всеки един казва, че всичко е индивидуално!
Така че съм дал мойте критерии по който да ме насочи...
Но явно на никой не му се занимава...
верно много заповеднически подхождаш. ела да ти спретна едан строго индивидуална програма... но ше трябва да си я платиш!
:)
08.06.06
16:24
Какво да ти кажа-индивидулно е всичко, но все пак трябва да наблягаш на тежките базови упражнения, големите килограми и най-вече на чистото изпълнение. Не забравяй, че храненето е най-важното нещо в нашия спорт. Основните две правила за качване на маса са следните: положителен калориен баланс и 2-2,5 гр белтък на килограм телесно тегло. Не претренирвай, не се хвърляй на добавки от началото, камо ли на зоб. Наспивай се задължително добре и пий много вода. Наблягай на големите мускулни групи-крака, гръб. А вече как ще построиш програмата си, това е въпрос на лични предпочитания.