Аминота по време на тренировка?

07.06.06
00:59

От  Олимп за пореден път ме учудиха с една статия, ето и въпросния абзац:

Преди същинската тренировка с тежести, която следваше, разреждахме доза декстроза в литър и половина вода, която пиехме на малки глътки по време на тренировка заедно с 10 таблетки аминокиселини (напр. на 10 мин по 2 табл. по 2г).

Става въпрос за едно момче, което си описва диетата (за отслабване) и тренировката. Интересно е, че си позволява прости въглехидрати като е на НВД по време на тренировка. А също и начина на приемане на аминота - до сега никои не съм виждал така да ги пие. Вие имате ли опит с приемането на амино по този начин и изобщо какъв ви е коментара за написаното ?!?

Sportex

07.06.06
01:05

Ами глупаво е да се пие каквото и да е по време на трен. Адреналинът е прекалено висок и подтиска доста функции на организма.

07.06.06
14:13

[quote author=“Sportex”]Ами глупаво е да се пие каквото и да е по време на трен. Адреналинът е прекалено висок и подтиска доста функции на организма.

Да и аз се бях замислял дали е добре да се пият някви аминки или нещо др по време на трен  , но така си и мислех че няма да е на хубаво при положение че никои не пие  , караме си на водичка през тренировката и след нея добавките и храната  :wink:  !!!

07.06.06
19:12

[quote author=“Kang”][quote author=“Sportex”]Ами глупаво е да се пие каквото и да е по време на трен. Адреналинът е прекалено висок и подтиска доста функции на организма.

Да и аз се бях замислял дали е добре да се пият някви аминки или нещо др по време на трен  , но така си и мислех че няма да е на хубаво при положение че никои не пие  ,!

Еми в моята зала има няколко човека, които карат на геинер по време на тренировка вместо водичка и са доста напред с материала. Започвам да се замислям дали е толко глупаво да се приемат разни работи по време на тренировка. Още повече че на въпросното момче от Олимп треньор му е бил В.Велев. Ако искате прочетете статията да видите за какво става дума, как е изчистил пича, не може да го познае човек - бр.5 2006г. стр.22

07.06.06
20:10

Аз съм гледал филм на Greg Kovac и той преди тренировка в едно 1.5л шише слага яко креатин.В шишето има някакъв сок и си го пийва,сладко сладко :lol:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1