07.06.06
17:17
Здравейте МАШИНИ :) АЗ съм на 18 , тежа 90 кг , 191-194 см висок сам... искам ДА ГОРЯ МАЗНИНИ и да взимам Л-карнитин , но не знам как да го съчетавам с храната и тренировките...МОЛЯ кажете ми по колко ГРАМА или МИЛИГРАМА е нужно да се взима на ден..сутрин и вечер ли се взима ... колко часа преди КАРДИОТО(аз знам че към 3 часа преди кардио тренка се взима., но някои ми казват че го пият няколко минути преди тренка... КОе е вярно?) ... АЗ в последния месец ходя или вечер да тичам... или сутрин ходя на фитнес и правя и кардио... редувам ги... при такъв тип тренировачен режим... какво е добре да ям + Л-карнитина... Ще съм много благодарен на Онзи който ме посъветва какво да правя... МОЛЯ да ми пише човек който е по-наватре в тия неща... (просто от мерки за сигурност :Д:Д:Д)
Л-карнитин се пие само на гладно.Ако е течен/по-добрия вариант/пий дозата 20-30 мин.преди тренировка,ако е на капсули 45-60 мин преди кардио или тренировка.Вечер преди лягане може да взимаш още една доза.Трябва да знаеш че трябва да имаш перфектно хранене и да си на НВД,за да има ефект от него.По принцип той сам по себеси трудно ще изгори мазнини,трябва да се взима и с други липотропици или термогени за по-добър ефект.
08.06.06
13:16
според мен е излишно да се пие вечер... освен ако не е ацетил..?