Как и от къде?

07.06.06
20:58

Видях този текст :
Трибулус - магия или фабрика за тестостерон?
Веществото Tribulus се извлича от билката Tribulus terrestris известна и като Бабини зъби и Трибузан. Билката се използва от хилядолетия насам, например гърците са я използвали като диуретик и за подобряване на общото самочувствие. Китайците са я използвали срещу чернодробни, бъбречни и сърдечно - съдови заболявания.

Заинтересува ме това :
гърците са я използвали като диуретик и за подобряване на общото самочувствие

т.е.  какво ще рече това? :roll: разтеж на к**а :oops: ?

HO

07.06.06
22:32

Ми подобрява ти се самочувствието- като някакъв стимулант е малко  :lol: имаш много повече сила и къртиш всичко  :twisted: За растеж на пениса може- щото все пак се увеличава тестото, което води до засилване на мъжките белези- окосмяване, ММ...

[quote author=“houngan”]Ми подобрява ти се самочувствието- като някакъв стимулант е малко  :lol: имаш много повече сила и къртиш всичко  :twisted: За растеж на пениса може- щото все пак се увеличава тестото, което води до засилване на мъжките белези- окосмяване, ММ...

да бе ама тези ефекти се усещат при доза 1-хапче на 7 кг(лично тегло), и нагоре

08.06.06
22:07

а от къде може да се намири такова нещо?

08.06.06
22:19

кам 30 кинта в сяка аптека

08.06.06
23:03

а как му е името?някои от вас ползвал ли е такова нещо?

RE

08.06.06
23:08

Български трибестан в таблетки по 250мг

08.06.06
23:26

а това тези таблетки имат ли някакви странични ефекти?

09.06.06
00:37

Пишока няма да ти порасне ако щеш и по една кофа Трибестан на ден да пиеш. Наи-много да си надървен по цял ден ...

09.06.06
18:40

е нали съдържа тестостерон?а от кво може да ти порастне :lol:

09.06.06
19:00

[quote author=“kilarsmen”]е нали съдържа тестостерон?а от кво може да ти порастне :lol:

Нещо не мога да ти схвана мисълта :) Още повече че трибестана не съдържа тестостерон. А ако от тестостерона растеше патката, то тея които приемат тестостерон като АС трябва да им е около метър може би!?!  Освен пластична хирургия от друго нема да ти порасне. Абе кво ти пука някои казват, че нямало значение размера.

09.06.06
22:28

то не ти расте с по 30 см ами с малко но пак има разлика.
а кое е сега тва дето разправяте от аптеките за около 30 лв?
как се казва че искам да си зема?

12.06.06
09:42

[quote author=“kilarsmen”]то не ти расте с по 30 см ами с малко но пак има разлика.
а кое е сега тва дето разправяте от аптеките за около 30 лв?
как се казва че искам да си зема?

Пари дадени на вятъра, не само за трибестана ами и за всяка добавка , която Ти би си купил.

largozol

12.06.06
15:17

Tribestan

Лекарствена форма

Филмирани таблетки. Една филмирана таблетка съдържа 250 mg сух екстракт от Tribulus terrestris L. (фуростанолови сапонини не по-малко от 45%).


Терапевтична индикация
Трибестан се прилага самостоятелно или в комплексната терапия на сексуални смущения. При мъже - Impotentio coeundi, стерилитет на базата на идиопатична олигоастеноспермия и азоспермия при имунологичен инфертилитет; за увеличаване на либидито, силата и продължителността на ерекцията. При жени: фригидност, ендокринен яйчников стерилитет, климактеричен и посткастрационен синдром с изявени вазомоторни и неврастенни прояви. Може да се прилага след тежки физически и психически натоварвания, както и за намаляване на рековалесцентния период след тежки заболявания.

Дозов режим и начин на приложение
Като тонизиращо средство - по 1-2 таблетки 3 пъти дневно по време на хранене. За лечение на полови смущения при мъже дозировката и продължителността на лечение се определя от характера и тежестта на състоянието. Най-често дозата е 1-2 таблетки 3 пъти дневно, много рядко 3-4 пъти по 3 таблетки. Продължителността на лечение е както следва: при impotentio coeundi - най-малко 40-50 дни, а при стерилитет - 70-90 дни. При жените лечението е също индивидуално и зависи от тежестта на заболяването. Обикновено дозата е 1-2 таблетки 3 пъти дневно. При постменструален и климактеричен синдром лечението трае 60-90 дни. След постигане на подобрение дозата се намалява до 2 филмтаблетки дневно в продължение на 50-60 дни като поддържаща доза. Трибестан може да се назначава в доза 3 пъти дневно по една таблетка без прекъсване в продължение до една година.

 

Контраиндикации
До този момент не са известни.

 

Предупреждения и предпазни мерки
При лечение на жени в климактериум преминаването от терапевтична към поддържаща доза трябва да става постепенно, тъй като при внезапното спиране на терапията е възможна вторична проява на климактеричния симптомокомплекс. Приложението на препарата не се препоръчва при деца и по време на бременност и лактация.

Взаимодействие с др. лекарствени средства
Клинично е установено, че комбинираното назначаване на Трибестан с хормонални препарати, стимулиращи овулацията при инфертилни жени, води до потенциране на ефектите им.

 

Нежелани лекарствени реакции
До този момент не са наблюдавани клинично значими нежелани лекарствени реакции.

 

Фармакологично действие

Трибестан е фитопрепарат, екстрахиран от надземната част на растението Tribulus terrestris L. по оригинална технология на фирма Софарма. Той съдържа стандартизирани сапонини от фуростанолов тип не по-малко от 45%. Експериментално е доказан общотонизиращия ефект на Трибестан върху човешкия организъм по все още ненапълно изяснени механизми. При мъжете възстановява и подобрява libido sexualis и удължава времето на ерекцията, стимулира сперматогенезата, като увеличава броя на сперматозоидите и тяхната подвижност. При жени препаратът подобрява libido sexualis и повлиява благоприятно вазомоторните прояви при естествен и посткастрационен климактериум. Клинично е доказано, че Трибестан повлиява серумното ниво на хормоните от хипофизо-гонадалната ос без да нарушава хормоналния баланс в организма. Има данни за благоприятен ефект върху мастната обмяна, изразяващ се в понижение на общия холестерол при пациенти с хиперхолестеролемия.

 

Търговска опаковка

Филмирани таблетки (250 mg) по 60 броя.

ееее red що убиваш на човека мерака ?

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1