обърнете внимание!

08.06.06
01:00

погледнете този сайт http://www.ivannikolov.com/index.html . смятам че момчето е постигнало доста, прославило е колкото може БГ и си стува да му обърнем поне малко внимание- поне да знаем, че го има и кой е. има и полезно инфо! :)

Нещо в момента не ми отваря сайта може и в моя телевизор да е проблема, но това няма значение.Да Иван Николов е велик БГ състезател и някои от нас сме му обърнали поне малко внимание :

http://www.bb-team.org/articles/000026.php
http://www.bb-team.org/articles/000419.php

Разбира се той заслужава много повече, но това е отделна тема.
Благодаря за вниманието.

08.06.06
09:51

Имаме и други големи състезатели, за които дори не сме чували :lol: ! Имам един познат, добричлия, който живее в ЮАР от 10-15 години и е печелил доста състезания на NABBA :lol: ! Формата му е страхотна и конкуренцията му също, но едва ли сте го виждали! Ако успея днес ще взема малко снимки от един негов приятел!

Някой ако е чувал за Петко Караиванов който  е световен на НАББА също е родом от България.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1