08.06.06
16:52
Тиквичките, са доста популярни, но заради “бабишкия” начин на преготвяне са, отхварляни от културистите. А какво ще кажете за , СУРОВИ? Имат много фибри в корите, и калия е на сравнително добро ниво. Да не говорим ,че ако са в салата, няма да ги различите от краставици, но с доста по голямо съдържание на витамини. Много хора ще си помислят ,че е гадно ,но пробвайте преди да отхварлите.
Само още нещо ще добавя- знаете ли ,че има много хора които не са опитвали сурови банани?! Сигурен съм ,че и те биха реагирали така , ако им кажа да ги пробват сурови.
За фибри и витамини не знам, но откъм белтъчини, мазнини и въглехидрати количествата са нищожни.Аз ги хапвам от време на време.
Аз ядох наскоро сурови инаистина са подобни на краставици,но оставят някакви тръпки в устата известно време след това.Ако искаш ги яж.Лично за мен в зехтин с кисело мляко,малко соев сос и чеснов сос са най-вкусни и така ги консумирам по време на ввд.
08.06.06
22:46
Тиквичките са си много хубави, ама направени както трябва с кисело мляко и чесън.
А относно, че няма ли кой знае колко белтъчини , абе вие само храна която е богата на белтъчини ли ядете.
Някой съвсем са се вманиачили , май , а? :D
09.06.06
10:20
това е идеята. няма белтак и ,мазнини и въглехидрати! а само витамини и минерали, почти.... могат да се ядат като добавка на всеки режим, и няма да се гладува!