NO BURST някой знае ли нещо за него

08.06.06
21:53

Някой знае ли нещо за новия продукт на sciteс NO BURST? видях му рекламата в М и Ф и като гледам какво има вътре трябва да е супер енергитик и супер напомпващ. в сайта им няма нищо за него. ако някой знае нещо - по колко се пие, цена и др.
на последък стимулаторите на азотния оксид са много популярни май?

08.06.06
22:05

[quote author=“kiriltanev”]Някой знае ли нещо за новия продукт на sciteс NO BURST? видях му рекламата в М и Ф и като гледам какво има вътре трябва да е супер енергитик и супер напомпващ. в сайта им няма нищо за него. ако някой знае нещо - по колко се пие, цена и др.
на последък стимулаторите на азотния оксид са много популярни май?

Има един потребител във форума SNS-BOURGAS,обърни се към него със личносъобщение и той ще ти отговори.Това е фирмата,която е официален вносител на Scitec за България.

09.06.06
10:36

Цената му е около 50 лева, съдържа няколко вида креатин, аргинин и не знам си какво още. Аз много се чудех дали да не си взема, ама вече пия креатин трети месец и ми стана много, така че се спрях на другия им нов продукт G-KICK, което пак азотен бустер и е заместител на креатина.

emergency_bg

09.06.06
14:31

За да не отварям нова тема, знаеш ли нещо за този G-Kick и Hemo NO пак на Scitec - цени, откъде може да се намерят, как се пият и каква е разликата.

10.06.06
17:35

Пия G-KICK вече близо месец, само в тренировъчни дни. Доста добре ми се отразява, особено по отношение на силата, на тягата съм качил над 10 кила, пък и на повечето упражнения. Помпя се супер и въобще съм много доволен. Съдържанието на етикета го постнах в една друга тема-Почивка от креатин: Алтернатива. Съжалявам, че не мога да дам връзка към нея, но уиндоуса нещо се е прецакал :? . Мисля, че е добър продукт, но като цена не е добре-52 лв. за 15 дози, обаче се пие само в тренировъчни дни, така че отива за около месец/при мен и повече/.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1