Болки в тестисите?

09.06.06
16:51

Правих тежка тренировка за крака на последната тренировка (клякане, лег преса, ...) и имам известни болки в областта на тестисите. Някой може ли да ми препоръча добър спортен лекар в София за да се консултирам?

09.06.06
17:24

Не ти трябва спортен лекар а уролог.

09.06.06
22:12

Най-добре иди на лекар възможно е да правиш ингвинална херния .

ВН

09.06.06
22:48

Аз си мислех за варокоцеле...  Обезателно се виж с уролог-андролог!

12.06.06
17:17

Благодаря за съветите. Прегледах се при уролог (няколко за по-сигурно) и всичките ми казаха че нямам херния. Най-вероятно някакво разтягане съм направил и ми препоръчаха да направя известна почивка и да избягвам известно време упражнения, при които съм прав. Решил съм 10-на дни да направя една хубава почивка.

12.06.06
18:08

Малко секс поправи през тая почивка и нема те боли нищо  8)

12.06.06
20:09

За това последното не съм сигурен...там има едни мускули, които стоят съкратени по време на подобни мероприятия...така че ако нещо е станало там може би е по-добре да не ги товари

ZW

13.06.06
00:24

[quote author=“teodorakis”]Благодаря за съветите. Прегледах се при уролог (няколко за по-сигурно) и всичките ми казаха че нямам херния. Най-вероятно някакво разтягане съм направил и ми препоръчаха да направя известна почивка и да избягвам известно време упражнения, при които съм прав. Решил съм 10-на дни да направя една хубава почивка.

Я иди и на втори уролог, какви са тия разтягания ...

RE

13.06.06
10:33

[quote author=“Vladimir.Nedkov”]Аз си мислех за варокоцеле...  Обезателно се виж с уролог-андролог!

И аз си мился, че е това.
Проблема не е толкова сериозен, ако е вароколоце.
Има голям шанс да се оправи, ама виж пак на лекар. :wink:

03.07.06
09:15

Като изчаках 10-те дена болката отмина, като само около сухожилието вдясно до слабините усещах лека болка на моменти и се върнах към тренировки. Обаче сега се появи отново болка отдясно, около сухожилието, не толкова в тестисите - не съм правил клекове и лег преса. Вероятно е разтежение или микроразкъсване на сухожилието там? Може би е добре да пия Глюкозамин + Хондроитин за да подмогна по-бързото зарастване. Мисля и да направя един месец пауза поне, че вече се притеснявам да не се получи херния. Някой имал ли е подобни проблеми със сухожилия?

03.07.06
14:36

Някой може ли да ми препоръча спортен лекар? Може и да има начин да си помогна по някакъв начин за по-бързо възстановяване.

EK

15.07.06
19:06

Ще ти кажа какъв е проблема, правиш дискова херния. Аз така 1 година ходих по лекари и нищо не ми откриваха докато не отидох на скенер да ме видят. Имам дискова портрузия, диска дразни нерва който минава близо до тестисите и сухожилията на крака, ако не вземеш мерки ще става още по зле. Имах същите оплаквания като тебе.

17.07.06
12:54

Как се оправи или какви мерки взимаш за хернията за да се облекчи болката? Препоръчай ми някой от лекарите, при които си ходил.

EK

18.07.06
16:59

Нищо не може да се направи общо взето. Спрях да тренирам и това много ми тежи. С времето започна да ме боли и без да се натоварвам само от седене. Докторите казват че няма оправия единственото място е Павел Баня където може да се помогне но не и да се излекува, лечението е с операция но ми звучи страшно. Отивай на лекари и говори с тях тва е сериозно и не може да се дават съвети в форума.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1