Кленбутерол?

Темата е заключена.

10.06.06
14:23

Значи... преди малко приказвах с един “разбирач” или поне на такъв се правеше...Та ми казваше ,че нямало смисал да се взима л-карнитин ,понеже е бил много скъп а да се взима Кленбутерол .... Това било някакво лекарство за асматици .. разширявало белите дробове( Уж Нямало странични ефекти) и това спомагало за по-бързото изгаряне на мазнините.Предимството му пред Л-карнитина било ,че струва само 3 лв....
Всичката тая работа ми се струва малко смешна..та искам и вие ли сте на такова мнение като мене .. ? :wink:

10.06.06
14:43

Първо на първо има странични ефекти и то много и второ  този форум не е мястото, където се обсъждат такива вещества.

За клен има цяла сборна тема, дори е със специален статут но в www.gohard.org Aко имаш въпроси - пиши там.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1