30.08.04
00:56
та днес си купих Biogame -SUPERMASS та искам да споделите с мен става ли за не6то този протеин
30.08.04
01:31
Моите уважения Морков, ала това е гейнер (или поне беше през далечната 96 когато с приятелите ми се чудехме да си взимаме ли или ц...).
в аптеките масово продават всичко на прах на Биогейм за протеин.
И то гейнера е протеин за маса а протеина е препарат за релеф и отслабване.
Това е масова заблуда сред аптекарите.
30.08.04
10:46
Аве и двете са протеин ама едното е протеин + въглехидрати и добавки. Не може да се каже, че протеинът е за отслабване. Гейнерът се различава от него по - скоро по това, че се старае да даде балансиран ефект в изграждането на тъканта и дори в силата.
30.08.04
23:27
е благпдаря много за мненията ... но на мен ми бе6е интересно дали ще имам някакав ефект...и дали вубще става за нещо
[quote author=“zlia_morkov”]е благпдаря много за мненията ... но на мен ми бе6е интересно дали ще имам някакав ефект...и дали вубще става за нещо
Ами енергия ти доставя... има полза, освен не се натрвоиш с някоя кофти бройка :lol: :lol:
01.09.04
01:19
пи4ове много ви благодаря за отговорите .... ина4е о6те мърдам пък ще ви държа в те4ение за резолтата ...дано да има ни6то 4е струва 7.60 :)
колко грама е това?
Ако искаш ефект треа поне 2-3-4 такива да изпиеш поред :)
02.09.04
00:52
ами 500 грама е ...ако трябва ще пия ....но мисля да си купя от наипните от пиротска ....които магазин в момента е на гърба на ЦУМ
Towa e gainer. Varshi rabota i za izchistvane no samo predi i sled trenirovka pri dieta vmesto razni shokoladi.
Ne e osnoven protein.
Mnogo dobre se chustvah ot nego no mi pomogna poveche za izchistvane
i oformqne.
ot nego pri dobra dieta se kachva chista masa.
no polzwai samo kogato shte trenirash do 30min predin trening.
i vednaga sled trening kogato ima opastnost ot katabolizam.
i nablqgai na ostanalata hrana. ako nqmash kinti za chist 84% protein.