Въпрос - прасец.

21.02.04
22:33

Нормално ли е при трениране на прасеца освен да ти пари на прасеца да ти пари и на задната част на крака и на задните части ? И когато правя прасец на другия ден нямам мускулна треска на него а на задната част на крака и дупето.

EN

21.02.04
22:35

какви упражнения правиш за  прасец, щото мен си ме болят краката след тренировка ама едва ли е точно от упражненията за прасец, а определено и в него си чувствам мускулна треска...

21.02.04
22:56

На един уред който е наклонен на около 75 градуса(не е напълно вертикален, а леко наклонен) и на него се надигам на пръсти правя 3-4*30. А възможно ли е да ме боли задната част защото не правя упражнения за задната част на крака или е просто от упражнението?
Ти какви упражнения правиш за прасец?

EN

21.02.04
23:09

Ми правя “Лег преса на пръсти” на пресата за крака само, че вдигаш само с пръстите на краката, както и как да ти го обясня точно, знаеш ли кво е магарешко повдигане, тва е като някои ти се качи върху теб и ти си слагаш краката върху 1 диск и се повдигаш с него (не с диска а с тоя дето е въру тебе)... Но правя и упражнение за задна част на крака, на някъв уред...

Уфф сигурно те обърках повече от колкото беше, кофтито е, че не знам имената на упражненията, пък и повечето хора казват, че не ставам за обясняване на неща... ;)

21.02.04
23:14

Няма страшно разбрах те и аз съм го правил това, но пак е по същия начин. Сигурно проблема е че не правя задна част.
10x за отговора.

MM

21.02.04
23:20

Moje bi ne pravi6 pravilno uprajnenieto-pitai instruktora si. Probvai da raznoobraziava6 uprajneniata. Ako zadnite ti muskuli sa izostanali malko, triabva da navaksat i sled tova si pompai praseca.

GR

21.02.04
23:38

и аз като правя прасец ме хваща задна част ... един приятел ме отвори на една далавера-когато правиш крака редуваш ведъж задна част, а следващата тренировка за крака-прасец. може да ти е от полза, според мен звучи доста смислено

21.02.04
23:41

Ще пробвам grimEvil :)

MM

21.02.04
23:51

Az neznam uprajnenie samo za zadnata 4ast na krakata. Tezi muskuli po-princip sa mnogo po-slabi ot kvadricepsite i se razvivat samo kato spomagatelni muskuli. Kato hodi6, ska4a6 i vuob6te vsiakakvo fizi4esko uprajnenie ne ot sedej ili leg gi razviva. Moje bi ne si aktiven dostatu4no, koi znae. Vse pak sled niakolko sedmici muskulite 6te sviknat na natovarvaneto i niama da ima6 muskulna treska.

22.02.04
12:17

За задната част на краката пробвайте различните видове тяги с прави крака,сумо или обикновенната си, според мен доста добре натоварват този мускул.
А за прасец знам че е доста особен мускул и трябва да се тренира 2-пъти в седмицата, един път с много повторениа на 2/3 упражнения в супер серия и другият път 1/2 упражнения малко повторения но тежки. Бях гледал ниакаква програма в нета за пресец пишеше че е доста ефективна ако ниакой прояви желание ще я потърсия.

22.02.04
16:24

Da. Postni ia ako ne te murzi.

22.02.04
18:49

Значи това е линк към програмата, има и обяснениа за прасеца как да се тренира и други такива нещица http://www.t-mag.com/html/1cp.html Ако нещо не можете да разберете от нея питаите . :D
П.с. оправих линка пробваите пак?

22.02.04
18:51

На мен не ми го отваря.

22.02.04
21:14

Mr. Muskul, задната част на бедрото е доста важна мускулна група. Ако е прекалено слаб, това може да ти докара проблеми със сухужилията на квадрицепсите.
lexus, не виждам как при тренировка на прасци може да те боли задната част на бедрото, освен ако не си правил и нея.
Лично на мене тренировкаа за прасци ми е най-омразната и след нея ме болят поне 3-4 дни.

22.02.04
23:11

Eclipse може проблема де е в това че не правя задна част защото в залата в която ходя няма машина за задна част.
Ти какви упражнения правиш за прасеца?

23.02.04
20:25

Само повдигане на пръсти на лег преса - 6 серии, като всеки път въртя повторенията - 40, 30, 20 и почивам най-много 60 секунди.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1