Нова потребителка( Фенка)- Здравейте

Темата е заключена.

12.06.06
01:40

:lol: Здравейте аз съм нов фен на вашият сайт .От доста време го чета ,и накрая се регистрирах малко трудности срещнах с това но...... Информацията, която предоставяте е страхотна и на много профисионално равнище . Искам да ви поздравя за страхотния сайт и вашето усърдие в тренировките и теоретичнатаната работа около тях. Ще се радвам, ако намеря приятели сред вас и се надявам да науча ,още  много от вас за тази свера която ми е малко неясна .

MJ

12.06.06
01:50

и какво по-точно искаш да направиш сладке?:)

12.06.06
09:43

и какво по-точно искаш да направиш сладке?

муахахахаха
окинавка това от окинава карате ли идва :roll:

DI

12.06.06
11:38

аз до колкото знам Окинава е град в Япония

ZW

12.06.06
12:09

Не беше ли остров някакъв, нямам време да проверя :) Сигурно е аниме фенка :) Кажи с какво можем да ти помогнем

Нещо ми се струва че успамихте едно хубаво темата поради която леко я заключвам.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1