програма за начинаещ във вкъщи

12.06.06
12:29

значи ако може някаква програмка имам следните уреди:лост , две щанги,
лежанка,дъмбели ,скрипец ,колело и въже за скачане, мерси  :D

[quote author=“hakama”]значи ако може някаква програмка имам следните уреди:лост , две щанги,

момче или момиче, възраст?
:)

hakama - тайна

13.06.06
14:37

[quote author=“bgtrener”][quote author=“hakama”]значи ако може някаква програмка имам следните уреди:лост , две щанги,

момче или момиче, възраст?

hakama - тайна

Сори ,ама когато пусках темата страшно бързах ,така:
мъж,22г ,170,62кг,  имам леки паласки и малко корем , ако мога да комбинирам и с боксова круша и удари с крака и ръце -кога е най-добре да ги вкарам в тренировката или програмата,колелото май след тренировка е най-добре или още като стана сутрин на гладно .
По скоро изкам да изчистя мазнините и да кача малко сила и релеф, също  ходя на тенис на корт и на маса (а и на плуване няма да е зле вече да ходя )- само че ако почна работа нз  ,дайте съвети как да ги подредя нещата :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1