12.06.06
15:40
Здравейте ,не сте оклепали предната темата, затова ако модернаторът сметне нека събере двете тетеми. Найстина ника ми е провокиран от Окинава карате много правилно се ориентирахте. Браво не го очаквах. :twisted: И тъй като ме питате с какво можете да ми помагате ще ви кажа направо. Много години се занимавам със спорт, но много скоро узрях за идеята ,че във фитнеса има знание за чавешкото тяло, без които много трудно се постигат някои поставени цели или желани резултати :wink: Именно за това съм тук да се образовам и да продължа да се развивам надявам се към по-добро.Много ще се радвам на помоща ви :lol:
Като за начало ще ви питам как да изчисля чистата си телесна маса и мазннините в проценти? Аз съм 168см и тежа 56кг.
Много искам да сваля ,още два килограма но не мога да се преборя с тях. Как е наи добре да вземам Лкарнитина и т.е кога и по-колко??? И какво пиете още с него???
Ето и тренировачната ми програма:понеделник сутрин 8-9ч- гимнастика със средно натоварване.
вечер 18-20ч-карате
вторник вечер 18-19ч-аеробнонатоварване
сряда сутрин 8-9ч- гимнастика със средно натоварване.
вечер 18-20ч-карате
четвъртък вечер 18-19ч-аеробнонатоварване
петък вечер 18-20ч-карате
Проблема е ,че по-принцип имам да-пъти повече тренироки а сега намаляват и след този месец ще останат само три за седмицата. Всяко лято аз качвам от три до четири килограма ,защото не тренирам а излизам в почивка. Много ми се иска това лято да не стане така и се чудя какъв да е правилният ми подход трябва ми разумна диета и някакъв препарат???? Или какво ще ме посъветвате???