какво ще ме посъветвате за изгаряне на мазнини?- отслабване!

AM

12.06.06
20:06

Л_карнитин имам в нас ! да пия ли от него и как..... 90 кила съм ... по колко и към колко часа.... друго нещо ще кажете виЕ ?мерси за отговора ...


- не се занимавам с фитнес ... (просто искам да отслабна)

12.06.06
20:29

диета му е майката.добавките могат само малко да ти помогнат

15.06.06
17:36

Първо-СПОРТУВАЙ!бЕЗ СПОРТ НЕ СТАВА!Ако трябва в къщи си тренирай нещо или тичай в близкия парк.А л-карнитина се взима сутрин по 1000мг преди тренировка или някаква кардио дейност пак по 1 гр и вечер преди лягане 1000мг.

03.07.06
11:11

Всъщност, за да има ефект ти трябват 3-4-5гр преди тренировка. Кардио тренировката да е поне 30 минути (в началото, като почваш) после увеличаваш на 45-50, което е оптималното. Тичай в парка, по-добро от това няма. Оправи си храненето, има информация по въпроса с НВД-тата. Няма друг начин, няма лесен начин, а L-Carnitine-а е добавка. Писал съм го много пъти и пак ще го пиша - в добавките магия НЯМА, няма чудеса, могат да помогнат, ако храната и тренировките са достатъчно правилни, иначе са пари на вятъра.

03.07.06
12:41

И аз съм на мнението,че в добавките магия няма.На първо и основно място е страхотно стриктен режим на хранене,както и страхотно яки тренировки (яко кардио + сериозно вдигане в залата(тежко)),добавките идват после.Това,до което съм достигнал,употребявайки какви ли не добавки е ,че е много по-добре да се купи някакъв по-сериозен фет-бърнър с термогенно действие,отколкото да се използва само Л-карнитин,като цена горе-долу е едно и също,но ефекта на термогенните бърнъри е много по-силен,разбира се,ако има голяма финансова възможност е добре да се използва и Л-карнитин в комбинация с термогенетици и ефекта ще е по-голям,но за съжаление всичко опира до пари.Кленбутеролът и ефедринът са много добро средство,но за съжаление с доста странични ефекти и с неминуемо отражение върху здравето и са за препоръчване само за състезатели.
И пак повтарям - в основата на всичко са стриктният хранителен режим и зверските тренировки!

13.07.06
01:44

Абсолютно съм съгласна с Caca.Е все пак той ми помогна в много отношения за да си догоня целите за което съм му много благодарна!Аз между другото съм ползвала ефедрин и наистина мн зле се отразява на здравето.Веднъж щеше направо да ми се пръсне сърцето от него.Истината е че дзвеерските тренировки и хранителния режим му е майката другото не е важно.

13.07.06
02:39

Истината е някъде там....посредата. :roll:

Хаповете в огромна степен предразполагат към започване и поддържане на диета и също към спорт. Без тяхна помощ е много трудно да се започне. Те правят резултатите от тренировките и диетата видими и реални, което поощрява и стимулира. С една дума...може да не е само в тях истината, но истината е, че без тях е много трудно.

13.07.06
14:46

Не съм и мислил да  подценявам ефектът от добавките,даже напротив,супер доволен съм от него.Просто исках да обясня тук моята гледна точка по въпроса,който се разисква.Ефектът от добавките е страхотен,но просто малко се надценява и се измества към тях фокусът,който трябва да е върху по-важните неща като тренировки и хранителни режими.Много се радвам ,че съветите ми и гледната ми точка са се отразили добре на някого,който ги е приложил и е доволен от ефекта им. me008,продължавай в същият дух  :wink: !

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1