Какво мислите за кремвиршите?

Темата е заключена.
eazymoney

12.06.06
21:22

Аз съм чувал, че слагат соя за сметка на месото, става въпрос за по свестните марки като “Тандем”. Ако е така значи имат добри хранителни качества, вие какво мислите?

Sportex

12.06.06
21:23

Това не е храна за хора от бели страни. :?

12.06.06
21:44

[quote author=“eazymoney”]Аз съм чувал, че слагат соя за сметка на месото, става въпрос за по свестните марки като “Тандем”. Ако е така значи имат добри хранителни качества, вие какво мислите?

Кренвиршите не са читава храна и месо в тях няма (освен ако кожата и костите ги броиш за месо). А и при цена почти колкото пилешкото, не виждам защо му е на нормален човек да яде кренвирши.
Писано е много пъти за тях, просто напиши в търсачката кренвирши и чети ;) Темата е безсмислена, защото се повтаря с много други такива, пък и никой няма да ти каже нещо различно, така че я заключвам, за да няма безсмислени писаници.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1