Кажете диета

13.06.06
21:28

Аз съм на 14 години ръст 175 тегло 75 тренирам от Февруари/велоергометър/  и имам горе-доло ефект . Но от това което съм чел в сайта се обедих , че без диета няма да имам максимален ефект . Искам до 15 Август да се изчистя/причината няма да я казвам/  . На ясно съм , че при положение че толкова години съм си позволявал всичко за 2 месеца няма да стане , но се надявам да отслабна /в областа на гърдите/ . Тренирам 5 дни в седмицата . Трябва ми диета ! Моля , помогнете !

[quote author=“Night^HaWk”]Аз съм на 14 години ръст 175 тегло 75 тренирам от Февруари/велоергометър/  и имам горе-доло ефект . Но от това което съм чел в сайта се обедих , че без диета няма да имам максимален ефект . Искам до 15 Август да се изчистя/причината няма да я казвам/  . На ясно съм , че при положение че толкова години съм си позволявал всичко за 2 месеца няма да стане , но се надявам да отслабна /в областа на гърдите/ . Тренирам 5 дни в седмицата . Трябва ми диета ! Моля , помогнете !

вече има много отговори по темата, разгледай форума и сайта!

14.06.06
22:45

Така , на доста места почетах и разбрах че ми трябва нисковъглехидратен режим . Имам 3 въпроса . Колко месеца след започването ще има ефект от тази диета ? Кои храни са нисковъглехидратни , защото това никъде не успях да го прочета ? Третия въпрос е малко по-различен . Имам един проблем след 10 часа често огладнявам . С какво да ,,излъжа” стомаха си , щото имам чувството че не съм гладен ами просто е навик да огладнявам ?

15.06.06
09:50

ако тренираш истински може да си вземеш някакъв нощен протеин млечно-яйчен или казеин ,но такова нещо като при теб е вреден навик който само ти (волево) ще си изкорениш , за протеина нетрябва да го приемаш за да залъгваш глада ,а по задължение !!!!

[quote author=“Night^HaWk”]Така , на доста места почетах и разбрах че ми трябва нисковъглехидратен режим . Имам 3 въпроса . Колко месеца след започването ще има ефект от тази диета ? Кои храни са нисковъглехидратни , защото това никъде не успях да го прочета ? Третия въпрос е малко по-различен . Имам един проблем след 10 часа често огладнявам . С какво да ,,излъжа” стомаха си , щото имам чувството че не съм гладен ами просто е навик да огладнявам ?

таблица храни и гликемичен индекс:
http://bgtrener.info/?page_id=42

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1