14.06.06
11:05
Абе как ги ядете тези яйца?Знам, че повече от 1 жълтък на ден не е полезен.Тука пишете, че ядете по 5-6 и повече белтъка.Сурови ли ги ядете или варите яйцето и после махате жълтъка и изяждате белтъка?Аз днес опитах да изям един суров белтък -> щях да повърна...
Не ги яж сурови. На очи,омлет или бъркани (пълнежа е по желание) :wink:
ей ти луд ли си тва да неса ти онея “черно белите” времена - недей да ядеш сурови яйца!!!!!!!!!!!!!! варени ги яж!!!!!!!!!
Сурови яйца... Хаха
Те хората пилешко и яйца не вкусват от месеци заради птичия грип, ти сурови ги яж! :lol:
M16, на очи, омлет или бъркани ако ги яде, и взмем предвид, че са пържени (и не с разни супер тенджери) - ще си докара бая мазно.
Подкрепям cleaner - варени е най-добре!
14.06.06
14:40
#4
Аз ги ям варени, като 1-2 ям цели останалите само белтъка
[quote author=”|Chosen|”]Сурови яйца... Хаха
Те хората пилешко и яйца не вкусват от месеци заради птичия грип, ти сурови ги яж! :lol:
M16, на очи, омлет или бъркани ако ги яде, и взмем предвид, че са пържени (и не с разни супер тенджери) - ще си докара бая мазно.
Подкрепям cleaner - варени е най-добре!
Да си чувал за тигани с тефлоново покритие :?:
14.06.06
15:50
#6
сурово не се усвоява! да не си гледал роки?
:)
[quote author=“M16”][quote author=”|Chosen|”]Сурови яйца... Хаха
Те хората пилешко и яйца не вкусват от месеци заради птичия грип, ти сурови ги яж! :lol:
M16, на очи, омлет или бъркани ако ги яде, и взмем предвид, че са пържени (и не с разни супер тенджери) - ще си докара бая мазно.
Подкрепям cleaner - варени е най-добре!
Да си чувал за тигани с тефлоново покритие :?:
Тез с всякакви вълшебни покрития спадат към супер тенджерите ;-)