Скачане на въже

Темата е заключена.
Прескочи до:

25.07.06
00:49

ами аз се опитвах да споделя опита си, но те така разфлудиха темата че смисленото което беше написано се изгуби(не само написаното от мен!)

25.07.06
11:06

[quote author=“topDevil”]d33pkeeper скачането на 1 място не влияе добре на сърцето

Сигурно и тази простотия се числи към смислените неща, нали?

25.07.06
17:05

d33pkeeper скачането на 1 място не влияе добре на сърцето

ами ти май си малоумен, тъй като аз съм се изказал против написаното че не влияело добре на сърцето и т.н. само че няма кой да го прочете!И какво още търсиш в тази тема, тук стана безумен спам ЕДИНСТВЕНО И САМО заради ТВОИТЕ простотии!

25.07.06
18:28

[quote author=“de3pkeeper”][quote author=“topDevil”]d33pkeeper скачането на 1 място не влияе добре на сърцето

Човече нз какъв ти е проблема, обаче ти предлагам да си избиваш комплексите другаде. Този форум е един от най-добрите в пространството, заради хората, които го посещават, даващи интелигентни мнения с добър тон. Ти си изключение. Ако искаш да се доказваш като многознайко прави го другаде, тук не успяваш, само ме запленяваш с простотията и мизерния ти манталитет.

25.07.06
19:22

Няма ли да престаневте да спамите?Последните мнения които не са по темата би трябвало да бъдат изтрити.
Иначе по темата могат ли да се направят добри прасци от скачане на въже?

26.07.06
05:17

Да, може да се направят. С някокостотин повторения, разределени в серии с равномерно или градиращо натоварване, но пък пресата на калф машина няма конкуренция в тази насока.

виж какво топ девил, от род на лекари съм (и то специалитсти в области, които сигурно са ти смътно известни), така че съм изчел повече научна литература от теб. Недей само да се правиш на голям критик, без да имаш ценза за целта. Комплекси имам, да, но не ги избивам в жалки спорове с идиоти.

26.07.06
10:03

Айде поредната тема, отиваща в коша.
de3pkeeper, радвам се, че не обичаш да спориш с идиоти. Аз също. Затова директно ти предлагам да си починеш от споровете с “идиотите” тук за няколко седмици. Със здраве.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1