Две непознати фирми

16.06.06
00:34

Имам възможмостта да си взема добавки от Белгия. Само, че фирмите които има там за пръв път ги чувам. Едната фирма се казва Perfect, а другата  Easy Body. Давам ви две линкчета, ако искате да видите:
http://www.aussiebodies.com.au/products/powders/perfect+protein.htm
http://www.naturebesteurope.com/easybody/EN/Products/Powder.asp

Моля, кажете си мнението за фирмите. Ако някой е използвал техни продукти моля да сподели.

Нуждая се от бързи отговори!

16.06.06
11:26

Според мен трябва да са добри.Все пак извън бг стандарта е мн.висок и качеството трябва да е на ниво.Това,че не сме ги чували ние не означава,че не са добри :wink: .Ако цената те устройва(в което не се съмнявай)ги взимай без много много да се чудиш.

16.06.06
15:34

[quote author=“Body_Builder”]Според мен трябва да са добри.Все пак извън бг стандарта е мн.висок и качеството трябва да е на ниво.Това,че не сме ги чували ние не означава,че не са добри :wink: .Ако цената те устройва(в което не се съмнявай)ги взимай без много много да се чудиш.

Съгласен съм с това, което казваш. Но щом не е България не означава, че няма ментета. Чудя се все още, защото не знам фирмите с каква репутация са.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1