16.06.06
13:00
кажете ми как да се оттърва от тази хронична болка в едното коляно ,при тичане и по резки движения ме болят тези връзки от вътрешната страна ,имам свличане на свода на стъпалото ,мазила и тем подобни нямаха ефект *докторите все едно и също ми казват пий ей тея хапчета -май Диклак или нещо от тия ) ,нося ласт. бинтове само когато играя тенис и така ,с тежести не се занимавам. Този Глюкозамин Сулфат може ли да свърши работа
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат таблетки
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Power Enzymes
Храносмилателни ензими
Още предложения от BB-Shop
[quote author=“hakama”]кажете ми как да се оттърва от тази хронична болка в едното коляно ,при тичане и по резки движения ме болят тези връзки от вътрешната страна ,имам свличане на свода на стъпалото ,мазила и тем подобни нямаха ефект *докторите все едно и също ми казват пий ей тея хапчета -май Диклак или нещо от тия ) ,нося ласт. бинтове само когато играя тенис и така ,с тежести не се занимавам. Този Глюкозамин Сулфат може ли да свърши работа
По-полезен съвет може да ти дадем ако си кажеш пълната диагноза и дадеш повече инфо какво лечение си правил.
Незнам тука да има ясновидци.
Явно имаш сериозни оплаквания, консултирай се с повече лекари. От кой град си, в София някой може да ти препоръчат...
16.06.06
21:12
По принцип плоското стъпало те предразполага към контузии, но от коленните връзки не може да те боли, нещо друго е. И както каза tpd дай диагнозата на лекарите, не можем да разберем за какво точно става на въпрос.
19.06.06
12:56
глюкозамина помага на ставния хрущял да се въстанови, не знам каква ти е точно травмата. мен ме бляха и когато кляках пукаха, затова започнах да тичам,
сега са добре.
Здравеите.моля някоид а ми помогне,искам да попитам,имам скъсана предна връзка(поне така казват докторите)искам да разберам какви са симптомите за тази връзка.преси тази операция са ми направили на 2 минискуса сашто и те бяха скъсани.Моля ви някои да ми расясни нештата,минискусите съм ги оперирал на 10 март.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече