16.06.06
13:00
кажете ми как да се оттърва от тази хронична болка в едното коляно ,при тичане и по резки движения ме болят тези връзки от вътрешната страна ,имам свличане на свода на стъпалото ,мазила и тем подобни нямаха ефект *докторите все едно и също ми казват пий ей тея хапчета -май Диклак или нещо от тия ) ,нося ласт. бинтове само когато играя тенис и така ,с тежести не се занимавам. Този Глюкозамин Сулфат може ли да свърши работа
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим[quote author=“hakama”]кажете ми как да се оттърва от тази хронична болка в едното коляно ,при тичане и по резки движения ме болят тези връзки от вътрешната страна ,имам свличане на свода на стъпалото ,мазила и тем подобни нямаха ефект *докторите все едно и също ми казват пий ей тея хапчета -май Диклак или нещо от тия ) ,нося ласт. бинтове само когато играя тенис и така ,с тежести не се занимавам. Този Глюкозамин Сулфат може ли да свърши работа
По-полезен съвет може да ти дадем ако си кажеш пълната диагноза и дадеш повече инфо какво лечение си правил.
Незнам тука да има ясновидци.
Явно имаш сериозни оплаквания, консултирай се с повече лекари. От кой град си, в София някой може да ти препоръчат...
16.06.06
21:12
По принцип плоското стъпало те предразполага към контузии, но от коленните връзки не може да те боли, нещо друго е. И както каза tpd дай диагнозата на лекарите, не можем да разберем за какво точно става на въпрос.
19.06.06
12:56
глюкозамина помага на ставния хрущял да се въстанови, не знам каква ти е точно травмата. мен ме бляха и когато кляках пукаха, затова започнах да тичам,
сега са добре.
Здравеите.моля някоид а ми помогне,искам да попитам,имам скъсана предна връзка(поне така казват докторите)искам да разберам какви са симптомите за тази връзка.преси тази операция са ми направили на 2 минискуса сашто и те бяха скъсани.Моля ви някои да ми расясни нештата,минискусите съм ги оперирал на 10 март.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече