16.06.06
22:55
Може ли да се взема креатин преди тренировка за бойни изкуства за сила и издържливост
да. аз това правя
значи ако напишеш и как искаш да ти се отрази на килограмите(да има ли или да няма разлика в тях) и с какви финанси си готов/а да се разделиш на месец мога ти предложа нещо като за наши хора :wink: (не съм търговец на добавки под наши хора визирам хора които освен щанги практикуват и боен спорт)
ами да искам да кача малко килограми пък за парите точно не мога да ти кажа сега но да е нещо по евтиничко ..също така нещо друго добре ли е да взимам
какъв стил тренираш?
щом искаш да качиш кила начи си вземай обикновенния креатин монохидрат. Задъжа вода за разлика от новите видове-етил естер трикреатин малат и оротрат. Аз взимам малат и не съм качил кила а много добре се възстановявам имайки предвид че и щанги вдигам и спринтове правя и на тренировки ходя. Пия и гейнър и суроватъчен и един протеин смес от соев, млечен и яйчен. Всзички си ги правя в прясно мляко пълномаслено и добре хапвам ма при 3 тренировки дневно трудно се качват кила каквото и да пиеш ако няма стероид. Аз не ти препоръчвам стероид :wink:
п.п. сега се сетих че ти обещах и марка да преопръчам. значии не искаш да е много скъп. пробвай на сайтек. имат няколко варианта за монохидрат. единия си е най-обикновенния другия мисля че е микрофилтриран. аз съм пил на тях най-обикновенния. пил съм и на мусаши от гроулинг дог серията с 5% въглехидратна транспортна матрица. Няма кой знае каква разлика. Малата ми също е на сайтек и съм доволен.
мерси много пък за стила тренирам кик-бокс не карате ..аз също ходя да бягам и да вдигам тежести
ако се състезаваш на фул контакт лоу кик или тайбокс все едно си по моята програма щото аз тренирам Киокушин-удара е с пълна сила за разлиак от другите каратета :wink: