Въпрос за протеиновото съдържание в Biogame Supermass.

17.06.06
22:41

Здравейте. От известно време си купувам протеини Biogame Supermass от 500 гр. В съдържанието им пише, че на 100 грама от продукта се падат 23.7 грама протеин( въглехидратите са 72 гр. на 100 грама от продукта). Понеже чета из форума за Нутрим Pure Whey Pro с 85 процента протеин имам въпрос относно Biogame-а. Колко процента е протеина в него всъщтност. Аз така ги виждам нещата- ако на сто грама продукт се падат 23.7 грама протеин това значи, че протеина е около една четвърт, т.е. 25 процента. Но така ли е това или не трябва така да се изчисляват нещата. Питам, защото така или иначе ще си взимам нещо по- сериозно от Biogame-а, но искам да знам досега колко процента протеиново съдържание съм използвал.

17.06.06
23:06

[quote author=“julianb”]Здравейте. От известно време си купувам протеини Biogame Supermass от 500 гр. В съдържанието им пише, че на 100 грама от продукта се падат 23.7 грама протеин( въглехидратите са 72 гр. на 100 грама от продукта). Понеже чета из форума за Нутрим Pure Whey Pro с 85 процента протеин имам въпрос относно Biogame-а. Колко процента е протеина в него всъщтност. Аз така ги виждам нещата- ако на сто грама продукт се падат 23.7 грама протеин това значи, че протеина е около една четвърт, т.е. 25 процента. Но така ли е това или не трябва така да се изчисляват нещата. Питам, защото така или иначе ще си взимам нещо по- сериозно от Biogame-а, но искам да знам досега колко процента протеиново съдържание съм използвал.

ми ти си гледал гейнър затова се пада 23.7 % на биогейм
на нутрим си гледал високопроцентова протеинова добавка затова е пишело 85%
в други теми е обсъждано какво пише и какво е всъщност :wink:

18.06.06
09:14

Благодаря. Егати, все като си го купувах от аптеките казвам, че искам протеин на Биогейм и никой досега не ме е поправял. както и да е- приятен ден.

18.06.06
15:07

Да не мислиш че тези дето продават в аптеките разбират повече от теб от хранителни добавки? С малки изключения де... ;)

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1