17.06.06
23:00
Чудя се как ще е по добре сега цяло лято да качвам маса и после зимата да чистя как е най добре според вас?
[quote author=“DunevmotorSport”]Чудя се как ще е по добре сега цяло лято да качвам маса и после зимата да чистя как е най добре според вас?
Е как да ти кажем? От теб си зависи. Ако качваш трудно и не си на много кг по-добре е да си работиш за маса.
Не че съм качвал някога :) но принципно лятото е по-трудно, заради горещините (потенето), по-голямата активност (не си лягаш в 9 като се стъмни, ами будуваш по цели нощи) и т.н
Тоест зимата се качва по лесно, лятото се чисти по-лесно.
Така е “най добре” но може да направиш каквото си искаш не си задължен така да го правиш
19.06.06
00:06
[quote author=“ASTOR”]Така е “най добре” но може да направиш каквото си искаш не си задължен така да го правиш
Кое е най-добре да кача лятото ли, а зимата да чисти.Ти базикаш ли се?Избираш най-трудния вариант.
абе хора това са митове и легенди..
не се излагайте. няма значение толкова сезона, колкото възстановяването! дайте ми вие сън и храна и дали пък няма да качвам през лятото.. а сега колко ти е волята и възможностите е друг въпрос :)
19.06.06
00:25
[quote author=“AMAZER”]абе хора това са митове и легенди..
не се излагайте. няма значение толкова сезона, колкото възстановяването! дайте ми вие сън и храна и дали пък няма да качвам през лятото.. а сега колко ти е волята и възможностите е друг въпрос :)
Точно.
19.06.06
00:29
[quote author=“obelka”][quote author=“AMAZER”]абе хора това са митове и легенди..
Точно.
А така иначе в Швеция само мазни културисти, а в Испания кльощави. :lol:
[quote author=“realityman”]Кое е най-добре да кача лятото ли, а зимата да чисти.Ти базикаш ли се?Избираш най-трудния вариант.
Обратното , но и другото става без проблем, то ако беше по твоята логика (че не става) нямаше да има състезания зимата и пролетта.За културиста няма значение
22.06.06
14:32
Значи според мене е много по-добре зимата да сваляш по много причини. Първо, нямаш проблеми да правиш кардио и да си с повишен телесна температура, защото е студено. А лятото на жегите баш ти да търчиш и да се потиш и да ти е повишена телесната температура е много неприятно. Друга причина е че лятото има толкова много вкусотии - сладоледи, салати, печени чушки(любимото ми) и т.н. абе лятото не е време, през което можеш да се лишаваш от тия неща, това е нечовешко за мене. през зимата няма толкова изкушения. Друга причина е че кардио тренировките те карат да се чувстваш по-добре през зимата и те пазят от болести. После ако се сетя може и нещо друго да вмъкна
Прав си за изкушенията през лятото :!: , особено за салатите и зеленчуците, а пък през зимата си мааш свински кебап с туршия и нямаш никви проблеми (няма зеленчуци да ти развалят диетата).
22.06.06
17:14
самите зеленчуци не, обаче мазнините с които се поливат салатата и чушките примерно ...