Въпрос за креатина

DU

18.06.06
22:46

Еми значи в момента свалям удачно ли е да пия креатин пия и протеин, но креатина ще го пия само за сила знам че качва мм, но ще го пия без глюкоза (за по малък ефект) т.е мисълта ми е да го пия само за сила става ли така?

19.06.06
10:19

[quote author=“DunevmotorSport”]Еми значи в момента свалям удачно ли е да пия креатин пия и протеин, но креатина ще го пия само за сила знам че качва мм, но ще го пия без глюкоза (за по малък ефект) т.е мисълта ми е да го пия само за сила става ли така?

ами 6том сваля6 недеи да пие6 протеин. креатина не пре4и не е наи-добре да си вземе6 лкарнитин или фет бърнър.

19.06.06
12:27

[quote author=“Nihilist—-”]
ами 6том сваля6 недеи да пие6 протеин. креатина не пре4и не е наи-добре да си вземе6 лкарнитин или фет бърнър.

??? доста си объркал словореда, а и не само него...

P.S. Не той задържа вода, а ти целиш сваляне на кг... :wink: Протеина си го пий.

DU

19.06.06
15:13

Протеина го пия колкото да не губя мм.Значи минавам на ввд

19.06.06
19:55

[quote author=“M16”][quote author=“Nihilist—-”]

??? доста си объркал словореда, а и не само него...

P.S. Не той задържа вода, а ти целиш сваляне на кг... :wink: Протеина си го пий.

Протеина може да го пие, взависимост от хранителния му режим и от това дали замества някое от храненията и въобще от много неща  :wink:

19.06.06
19:57

А и след като сваля няма как да избегне губенето на ММ.

MI

22.06.06
23:46

най добре, вместо протеин пий аминокиселини по 10-12 на ден, а вместо креатин фетбърн, това е по удачен вариянт, като не е задължително да спираш протеина (но да е високобелтъчен)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1